Találatok a Tilinger Tamara címkére

Találatok száma: 12

Női kézi: Tilinger Tamara túl van a kemoterápiás kezeléseken

2022-10-03 12:28:01

Az út felénél jár, csatát nyert a betegséggel szemben Tilinger Tamara, korábbi háromszoros magyar válogatott kézilabdázó, aki márciusban önellenőrzés során talált egy csomót a bal mellében, amiről kiderült: rosszindulatú. Az egykori irányító már túl van 13 kemoterápiás kezelésen, állapotáról pedig a feol.hu-nak beszélt részletesen.

női kézilabda Tilinger Tamara

Női kézi: „Nincs más opció, meg fogok gyógyulni” – mellrákkal küzd az egykori válogatott irányító

2022-05-24 12:39:11

Mellrákkal küzd a tavaly visszavonult háromszoros válogatott kézilabdázó, Tilinger Tamara, aki egy önellenőrzés során talált egy csomót a bal mellében. A daganatról később kiderült: rosszindulatú – írja a feol.hu.

női kézilabda Tilinger Tamara

Női kézi NB I: túl a hetedik térdműtéten a listavezető csapatkapitánya

2020-10-08 09:49:52

Ismét kés alá feküdt Tilinger Tamara, a női NB I-ben szereplő Mosonmagyaróvár kézilabdázója – számolt be róla a Győr-Moson-Sopron megyei klub a hivatalos honlapján.

női kézilabda NB I női kézi kézilabda Tilinger Tamara Mosonmagyaróvár kézilabda

Női kézilabda: Tilinger és Horváth is Mosonmagyaróváron marad

2019-03-21 11:16:39

A női NB I 10. helyén álló Mosonmagyaróvár két meghatározó játékosával is hosszabbított: Tilinger Tamara és Horváth Bernadett a következő szezonban is a kézilabdacsapatot erősíti.

női kézilabda kézilabda Tilinger Tamara Mosonmagyaróvár Horváth Bernadett

Női kézi: nem várhatott tovább a műtét az Óvár kapitányánál

2018-10-31 12:18:56

A hétvégén a Budaörs elleni női kézilabda NB I-es meccset az utolsó másodpercekben eldöntő Tilinger Tamara műtéten esett át. A mosonmagyaróváriak csapatkapitánya hetek óta térdsérüléssel küszködött, a beavatkozásra végül hétfőn került sor – derül ki a klub közleményéből.

műtét Tilinger Tamara Mosonmagyaróvár női kézilabda NB I női kézilabda

Női kézi: válogatott átlövőt igazolt a Mosonmagyaróvár

2017-07-12 12:55:34

Újabb játékossal erősödött az NB I/B Nyugati csoportjában induló Mosonmagyaróvár, a klub kétéves szerződést kötött Tilinger Tamarával.

női kézilabda kézilabda átigazolás Tilinger Tamara Mosonmagyaróvár

Női kézi: a fehérvári átlövő térdét ötödször is megműtötték

2015-08-02 16:02:08

A héten átesett a térdműtéten Tilinger Tamara, a Fehérvár női kézilabdacsapatának házi gólkirálynője, aki a tervei szerint decemberben tér vissza a parkettre.  

női kézilabda Tilinger Tamara Fehérvár kézilabda

Női kézi: porcplasztikára van szüksége a fehérvári átlövőnek

2015-07-27 21:07:18

Továbbra sincs rendben Tilinger Tamara korábban műtött térde, a Fehérvár női kézilabdacsapata átlövőjének porcplasztikázásra van szüksége, hogy folytatni tudja karrierjét.

női kézilabda Tilinger Tamara Fehérvár KC

Videó: Ez a Fradi nem fog hatvan percig parádézni - Tomori

2014-03-12 22:06:56

A női kézilabda NB I-ben a Ferencváros a vártnál nehezebben nyert a Fehérvár ellen. Tomori Zsuzsanna szerint még érződik a Viborggal játszott párharc hatása. Az átlövő hozzátette, nem érdekli, hogy milyen játékkal győztek, lényeg, hogy sikerült. Szikora Melinda is nagyon kritikusan látta a csatát, szerinte a Fehérvár jobban küzdött a győzelemért.

videó Tomori Zsuzsanna Tilinger Tamara Szikora Melinda NSO Tv Fehérvár

Videó: „Az nem fér bele, hogy egy ember két játékost összeránt!”

2014-02-08 19:31:33

Bár a Vác női kézilabdacsapata 25–24-re legyőzte hazai pályán a Fehérvárt, a vendégek 46–44-es összesítéssel továbbjutottak az EHF-kupa negyeddöntőjébe. A mérkőzés után a váciak vezetőedzője, Konkoly Csaba és a válogatott kapusa, Triffa Ágnes, míg a vendégektől Tilinger Tamara és Siti Bea másodedző értékelt az NSO Tv-nek.

videó női kézilabda EHF-kupa Váci NKSE Triffa Ágnes Tilinger Tamara Siti Bea

Női kézilabda: az Alcoa játékosa, Tilinger fél évre kidőlt a sorból

2010-11-09 09:04:17

A női kézilabda-bajnokság hét végi rangadóján az Alcoa kis híján meglepetést szerzett a Vác otthonában. Pedig egyáltalán nem indult jól a mérkőzés a vendégeknek, hiszen a 10. percben Tilinger Tamarát egy ártalmatlan szituációt követően fellökte Temes Bernadett. A válogatott irányító súlyos térdsérülést szenvedett, s legalább féléves kihagyás vár rá.

kézilabda Vác Tilinger Tamara Alcoa