Találatok a Telmo Zarra címkére

Találatok száma: 8

La Liga: Messi a spanyol élvonal történetének legjobbja

2017-08-07 16:52:33

A spanyol labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó kutatóközpont (CIHEFE) tanulmánya szerint a helyi élvonalbeli bajnokság 86 éves történetének legjobb futballistája nem más, mint a Barcelonát erősítő Lionel Messi – tudatta a Marca.

Telmo Zarra Real Madrid Raúl Quini Lionel Messi La Liga

Messi nem gondolta volna, mikor még Ronaldinho nyakába ugrott

2014-11-23 10:56:59

Lionel Messi tegnap megdöntötte Telmo Zarra rekordját, így a Barcelona argentin klasszisa 253 góljával a spanyol bajnokság történetének legeredményesebb gólszerzője. Messi a Facebookon mondott köszönetet az őt támogatóknak, és megosztotta első barcelonai bajnoki találatát.

rekord gól Telmo Zarra Lionel Messi Barcelona

Videó: így nézte végig Messi a róla készült videót a Camp Nouban

2014-11-23 10:55:08

A Telmo Zarra rekordjának megdöntésével a spanyol bajnokság történetének legeredményesebbjévé váló Lionel Messi és társai a Camp Nouban nézték végig az argentin klasszis tiszteletére készített videót.

rekord gól Telmo Zarra Lionel Messi Barcelona

Barcelona: Messi látványos gólt posztolt a rekorddöntés után

2014-11-23 10:29:58

Lionel Messi tegnap megdöntötte Telmo Zarra rekordját, így a Barcelona argentin klasszisa 253 góljával a spanyol bajnokság történetének legeredményesebb gólszerzője. Messi a Facebookon mondott köszönetet az őt támogatóknak, és megosztotta első barcelonai bajnoki találatát.

rekord gól Telmo Zarra Lionel Messi Barcelona

Videó: pazar szabadrúgással lett társrekorder Messi

2014-11-22 20:34:35

Lionel Messi szép gólt szerzett szabadrúgásból a Sevilla elleni mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokságban, ezzel Telmo Zarrával együtt vezeti a liga örök-góllövőlistáját 251 találattal. Íme, Messi találata!

videó Telmo Zarra Sevilla La Liga Lionel Messi Barcelona

Mágikus este Barcelonában, Messi újabb gólrekordja

2014-02-15 19:46:48

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában a nagy kedvvel és rettentően gólveszélyesen játszó Barcelona kiütéses győzelmet aratott a Camp Nouban a zavarodott, vajmi kevés ellenállást tanúsító Rayo Vallecano ellen. Lionel Messi duplázott, az első gól Adriano érdeme volt, a szünet után az Alexis Sánchez, Pedro Rodríguez duó is eredményes volt, a hajrában aztán Neymar is betalált, ezzel lett 6–0.

spanyol labdarúgás közvetítés Telmo Zarra Raúl Rayo Vallecano La Liga

Zarráé az NSO első retró-Aranylabdája

2013-01-09 17:09:05

Lionel Messi izomláza talán még el sem múlt a negyedik Aranylabdája emelgetésétől, és máris itt az újabb eredményhirdetés. Ez azonban nem a FIFA gálája, hanem a Nemzeti Sport Online-é – a helyszín ezúttal nem a zürichi Kongresshaus, hanem a kibertér. Szerkesztőségünk gondolt egy merészet, és – az első alkalommal 1956 végén átadott, tavaly decemberben tehát 56 éves Ballon d'Or alapítói, valamint a díjjal valaha is kapcsolatba kerülő labdarúgók és voksadók előtt tisztelegve – 2012 utolsó napjaiban közös játékra hívta a honi sportújságíró-szakma műhelyeit és jeles képviselőit (szerkesztőségeket, rovatokat, szakírókat), hogy „kiderüljön", kik voltak/lehettek az egyes esztendők legjobbjai az Aranylabda-választás előtti időkben, 1950-től 1955-ig. Ankétunk a France Football ódon szabályait követte: kizárólag az Európában játszó európai játékosok kaphattak szavazatot, beleértve a honosítottakat is; az első helyezett öt pontot, a második négyet, a harmadik hármat, a negyedik kettőt, az ötödik egyet kasszírozott. Múltidéző sorozatunk első részében az 1950-es „NSO-Aranylabda-szavazás" végeredményét hirdetjük ki.

Telmo Zarra NSO-Aranylabda Aranylabda 1950