Találatok a Stade de Reims címkére

Találatok száma: 7

El: Remélem, ez a siker átszakít egy gátat! – Kovácsik Ádám

2020-09-25 08:53:05

Kovácsik Ádám, a Mol Fehérvár FC válogatott labdarúgója szerint az egész csapat sikere, hogy továbbjutottak az Európa-liga-selejtezőben a francia élvonalbeli Stade de Reims elleni párharcból.

Stade de Reims Reims Mol Fehérvár FC Kovácsik Ádám Európa-liga El-selejtező

El: A következő körben jobban kell játszani, s főleg hatékonyabban – Márton Gábor

2020-09-25 00:02:30

Tizenegyespárbajban jutott tovább az Európa-liga-selejtező playoffkörébe a Mol Fehérvár a francia Stade de Reimsszel szemben. A találkozó után a két vezetőedző értékelt. 

Standard Liege Stade de Reims Márton Gábor Mol Fehérvár Európa-liga-selejtező David Guion

El: így buzdították a szurkolók a Vidit a stadionon kívül – videó

2020-09-25 01:00:24

A zárt kapuk dacára mintegy ötven-hatvan Vidi-szurkoló gyűlt össze a Mol Aréna Sóstó VII. kapujánál, hogy kintről buzdítsa a Mol Fehérvárt a Stade de Reims elleni Európa-liga-selejtezőn. A hangjuk a játéktéren is jól hallható volt, a játékosok a megnyert tizenegyespárbaj után ki is rohantak hozzájuk, hogy együtt ünnepelhessék a playoffkörbe jutást. 

szurkolók Vidi Stade de Reims Mol Fehérvár Európa-liga-selejtező

„Franciaországban sokan nem is tudják, hogy ma játszik az egyik csapatunk”

2020-09-24 13:45:58

A Mol Fehérvár 18 órától fogadja a Stade de Reimst az Európa-liga-selejtező 3. fordulójában, és miközben Márton Gábor, a hazaiak szakvezetője edzői pályafutása egyik legfontosabb meccsére készül, Franciaországban sokan azt sem tudják, hogy ma egy francia csapat is pályára lép a nemzetközi porondon…

Stade de Reims Mol Fehérvár Európa-liga

Videó: amikor a magyar csapatoknak sikerül kiütniük a franciákat

2020-09-24 11:22:34

A Mol Fehérvár 18 órától egymeccses Európa-liga selejtezőt vív itthon a francia Stade de Reims ellen. Az előző két magyar–francia kupacsapatát a mieink nyerték, legutóbb éppen a Videotonnak sikerült francia csapatot búcsúztatva továbbjutnia a nemzetközi porondon.

Stade de Reims Montpellier Mol Fehérvár Győri ETO Európa-liga Bordeaux

Gólzáporos finálék a Real-Frankfurttól az isztambuli csodáig

2010-05-17 15:26:18

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Szombat este a Bayern München–Internazionale Bajnokok Ligája-döntőn sokan szurkolnak majd egyik vagy másik csapatnak, ám olyanok is lesznek szép számmal, akik semleges szemlélőként követik az eseményeket. Ők minden bizonnyal abban a reményben ülnek le a tévé elé, hogy élvezetes, sok gólt hozó találkozót láthatnak. Sportlegek sorozatunkban ezúttal azokat a BL- és BEK-döntőket idézzük fel, amelyek legalább öt gólt hoztak.

sportlegek labdarúgás Stade de Reims Sportlegek Real Madrid Puskás Ferenc