Találatok a Sebastian Deisler címkére

Találatok száma: 3

A City izzítja a Schalke nyarát (Hello, Dzsudzsák?); mi lesz veled, Wolfsburg?

2016-08-04 07:53:16

Itt a nyár, az izzadás, az üdülés és a pálinkafőzés ideje – ha szeretne verejtékzamat, idegenforgalmi és jövedéki adó nélkül is jól szórakozni, önt is várja a labdarúgó-topligák transzferidőszaka! Itt is folyik a lé, elküldenek embereket (és néha bennünket is) egzotikus éghajlatokra és tájakra, és igen egészségesen el lehet bódulni a köröttünk röpködő összegektől. Szokásunk szerint az angol és az olasz topliga után a némettel folytatjuk transzferológiai körsétánkat.

német átigazolás nyári transzfersorozat nemzetközi átigazolás Zé Elias Wolfsburg Sebastian Deisler

Német klasszis futballista a pszichiátrián

2010-11-21 01:25:44

Az ezredforduló (egyik) legnagyobb német futballígéretének tartott Sebastian Deisler már profi életének első öt éve alatt is rengeteg kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódott, és ötször kényszerült a műtőasztalra. Pedig a Bayern Münchennél is nagy reményeket fűztek hozzá, de a rengeteg kihagyás miatt nem tudott megfelelni ezeknek. Sőt: részben pont ettől sokallt be és lett depressziós. Így aztán pszichiátriára járkált, és nem világversenyekre, ahová a tehetsége szánta, a hazája meg várta – volna.

sportnaptár labdarúgás Sebastian Deisler Bundesliga Bayern München

Jens Nowotny követte Sebastian Deislert

2007-01-26 00:00:09

Sebastian Deisler után egy újabb német válogatott játékos, Jens Nowotny is bejelentette, hogy befejezi pályafutását. A középhátvéd 48 alkalommal szerepelt a Nationalelfben.

Jens Nowotny Sebastian Deisler