Találatok a Margret Kratz címkére

Találatok száma: 6

Női vb-selejtező: A csoport harmadik helye a cél – Kratz

2021-12-09 14:42:07

Margret Kratz szövetségi kapitány szerint a harmadik hely megszerzése reális cél lehet a magyar női labdarúgó-válogatott számára a világbajnoki selejtezősorozatban.

női válogatott magyar női válogatott Margret Kratz

Női válogatott: közel 50 játékos kap esélyt a szövetségi kapitánytól

2021-07-20 21:03:43

Kétszer is találkozik Margret Kratz szövetségi kapitány az általa kiválasztott játékosokkal Telkiben július végén és augusztus elején. A kiválasztó edzőtáborokba összesen körülbelül 50 női futballista kapott meghívót, hogy megpróbálják meggyőzni a szakmai stábot arról, hogy rájuk is lehet számítani – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

magyar női válogatott Margret Kratz

Női válogatott: döntetlennel mutatkozott be az új szövetségi kapitány

2021-04-13 16:28:06

Margret Kratz bemutatkozott a magyar női labdarúgó-válogatott kispadján: a nemzeti csapat kedden Telkiben játszott gól nélküli döntetlent a bosnyákokkal – jelentette az MTI.

női válogatott felkészülési mérkőzés Margret Kratz

„Európában ez egyedülálló” – a magyar női futball nagy lehetősége

2021-04-07 08:04:18

Ugyan Magyarországon a férfilabdarúgás óriási hagyományai miatt nem könnyű felkelteni a szélesebb közvélemény érdeklődését a sportág női szakága iránt, az új szövetségi kapitány, Margret Kratz (aki az első külföldi szakvezetője a magyar válogatottnak) már a beköszönőjében rávilágított arra, hogy az NB I-ben nagy számban szereplő fiataloknak köszönhetően hatalmas lehetőség rejlik a magyar női futballban – érdemes lesz odafigyelni rá. A játékosügynök szemével – Paunoch Péter blogja…

női labdarúgás Paunoch Péter blogja Paunoch Péter Margret Kratz

Női futball: Margret Kratz új fejezet nyit, nagy céllal jött

2021-03-23 09:06:38

A korábban Marozsán Dzseniferrel is dolgozó új szövetségi kapitány, Margret Kratz Eb-re vagy vb-re szeretné vezetni a női válogatottat.

női válogatott női labdarúgás Margret Kratz MLSZ

Női futball: német szakember veszi át a válogatott irányítását

2021-03-18 14:26:51

Marozsán Dzsenifer korábbi edzője, a német utánpótlásnevelésben is elismert Margret Kratz veszi át a magyar női labdarúgó-válogatott irányítását. Az 59 éves német szakember női nemzeti csapatunk első külföldi szakvezetője – írja az mlsz.hu.

női labdarúgó-válogatott női labdarúgás női foci magyar női labdarúgó-válogatott Margret Kratz Magyarország