Találatok a Malcom Edjouma címkére

Találatok száma: 5

Átigazolás: a román sajtó továbbra is eladná Edjoumát a Fradinak

2023-02-15 10:37:30

Bár Romániában ugyanúgy lezárult a téli átigazolási időszak, mint Magyarországon, a bukaresti sajtó továbbra is kiemelt témaként kezeli az FCSB-ben szereplő Malcom Edjouma ügyét, akit továbbra is „eladnának” a Ferencvárosnak…

magyar átigazolás Malcom Edjouma Fradi Ferencváros FTC FCSB

FTC: Szalah válogatott csapattársa is képbe került; Boli a Honvédba mehet?

2023-02-04 18:25:57

A Nemzeti Sport Egyiptomból származó értesülései szerint a Ferencváros egyik lehetséges kiszemeltje az Union Berlinhez szerződött Aissa Laidouni helyére a kilencszeres egyiptomi válogatott Mohanad Lasin (Mohanad Lasheen). Eközben egyes hírek szerint Franck Bolit a Honvédnak adhatja kölcsön a Ferencváros.

magyar átigazolás Mohanad Lasin Malcom Edjouma Franck Boli Fradi Ferencváros

Románia: Becali azt állítja, megegyezett a magyar kérővel

2022-12-06 08:53:27

Továbbra is vezető hír Romániában Malcom Edjouma Fehérvárra igazolása: Gigi Becali, a FCSB tulajdonosa hétfő este bejelentette, hogy megegyezett a játékos magyar kérőjével. A Nemzeti Sport viszont úgy értesült, még csak ajánlatot sem tett a magyar klub a középpályásért. 

magyar átigazolás Románia Mol Fehérvár Malcom Edjouma Gigi Becali

Átigazolás: a francia-marokkói kiszemelt Fehérvár helyett a Schalkéhoz menne

2022-12-05 11:33:16

Továbbra is téma a román sportsajtóban Malcom Edjouma távozása a FCSB csapatától, ám a Gazeta Sporturilor bukaresti napilap szerint a francia-marokkói középpályás a Fehérvár ajánlata helyett a német Schalkééra vár.

magyar átigazolás Schalke Mol Fehérvár Malcom Edjouma

FCSB: A magyarok egymillió eurót ajánlottak érte – Becali

2022-12-02 14:03:57

Román sajtóhírek szerint a Mol Fehérvár megfigyelői is jelen voltak csütörtökön, a FC Botosani–FCSB (2-3) román élvonalbeli mérkőzésen, és az NB I-es klub ajánlatot is tett a győztes gólt szerző francia-marokkói középpályás, Malcom Edjouma megszerzésére...

magyar átigazolás Mol Fehérvár Malcom Edjouma Gigi Becali