Románia: Becali azt állítja, megegyezett a magyar kérővel

Vágólapra másolva!
2022.12.06. 08:57
null
A gsp.ro cikke Gigi Becalit idézve tényként állítja, hogy a Fehérvár megegyezett Edjouma átigazolásáról az FCSB-vel (Forrás:<a href="https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/edjouma-transfer-gigi-becali-fcsb-682014.html"> gsp.ro</a>)
Továbbra is vezető hír Romániában Malcom Edjouma Fehérvárra igazolása: Gigi Becali, a FCSB tulajdonosa hétfő este bejelentette, hogy megegyezett a játékos magyar kérőjével. A Nemzeti Sport viszont úgy értesült, még csak ajánlatot sem tett a magyar klub a középpályásért. 

 

 

A 26 éves francia-marokkói középpályás, Malcom Edjouma a 25. percben állt be hétfőn az FCSB-be a CS Mioveni elleni bajnokin, és ő szerezte a bukaresti csapat 5–1-es sikerével véget ért mérkőzés első gólját. A találkozó után a Prima Sport televíziónak nyilatkozó bukaresti klubvezér, Gigi Becali szerint ez volt Edjouma utolsó fellépése a román csapatban.

„Azt hiszem el akar menni. Nálunk csak 12 ezer eurót kap havonta, de ha ő 30 ezret akar keresni, miért ne menne? Én megegyeztem a klubbal. Most fog elmenni. Nem mondhatom meg, mennyiért” – mondta az FCSB tulajdonosa,aki februárban 330 ezer eurót fizetett a játékosért, most pedig egymillió feletti összeget szeretne érte kapni.

A gsp.ro tényként írja, hogy a Mol Fehérvár az érdeklődő klub, amely szerződtetheti a középpályást.

Becali szavai ugyanakkor nem vágnak egybe a játékos korábbi nyilatkozatával, mint már megírtuk, Edjouma azt állítja: nincs magyarországi ajánlata és a hírek szerint nem is szeretne az NB I-be szerződni.

A Nemzeti Sport pedig úgy értesült, hogy bár valóban volt érdeklődés a játékos iránt Fehérvárról, a magyar klub még csak konkrét ajánlatot sem tett Edjoumáért.

Kerestük a fehérvári klubot is az ügyben, de a Mol Fehérvár FC sajtóhíreket nem kommentál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik