Találatok a Mac Jones címkére

Találatok száma: 4

Super Bowl: nálunk Rodgers az MVP, T. J. Watt az év védője – szubjektív díjkiosztó

2022-02-08 16:58:48

Vasárnap éjjel az utolsó mérkőzéséhez érkezik a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2021-es idénye. A Los Angeles Rams–Cincinnati Bengals nagydöntő előtti felvezető írássorozatunkban ezúttal az alapszakasz legjobbjait értékeljük – fontos megjegyezni, hogy ezúttal sem a végső győztesek megtippeléséről van szó, hanem arról, hogy mi kinek adnánk a díjakat.

amerikai futball Tom Brady T. J. Watt NFL Mac Jones Jonathan Taylor

NFL: Big Ben megelőzte Marinót; gáláns vendéglátás hálaadás napján

2021-12-02 07:00:23

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 12. fordulójában Ben Roethlisberger 241. alkalommal lépett pályára a Pittsburgh Steelersben, ezzel megelőzte Dan Marinót az egy csapaton belüli kezdő irányítók rangsorában – a veterán játékos nem örülhetett, a Cincinnati Bengals ugyanis történelmi csapást mért csoportriválisára. Hálaadás napján három meccset rendeztek, s csak a vendégek örülhettek. Rob Gronkowski hamarosan beérheti Tony Gonzalezt, Mac Jones olyanra volt képes újoncként, amire legutóbb csak Russell Wilson.

hálaadás amerikai futball Rob Gronkowski Pittsburgh Steelers NFL 2021 NFL

NFL: Brady újabb rekordot állított be; a Patriots az AFC legjobbja?

2021-11-24 20:07:33

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 11. fordulójában ismét győzött a New England Patriots, amely jelenleg az AFC legjobb formában lévő gárdája. Jonathan Taylorra nincs ellenszer, az Indianapolis Colts futójának kulcsszerepe volt abban, hogy csapata 41–15-re lemosta a sokak által bajnoki címre is esélyes Buffalo Billst. Micah Parsons nem csak az újoncok között lehet a legjobb, Tom Brady pedig újabb rekordot állított be.

amerikai futball Tom Brady New England Patriots NFL 2021 NFL Micah Parsons

NFL: a Patriots kitette a korábbi MVP-irányítót – hivatalos

2021-08-31 16:46:47

Az NFL-ben szereplő New England Patriots kitette a csapatból a korábbi MVP-irányítót, Cam Newtont – olvasható az nfl.com oldalán.

amerikai futball New England Patriots NFL Mac Jones Cam Newton