Találatok a Kriston Attila címkére

Találatok száma: 5

Megyei foci: az eltiltott edző „felbujtotta játékosait”, korábbi válogatott váltja

2022-10-28 14:23:47

A korábbi egyszeres válogatott, a településen élő Kriston Attila lett a Fejér megyei első osztályban szereplő Martonvásár vezetőedzője, azok után, hogy az eddigi szakvezető, a négy hónapra eltiltott Horváth László a klubelnök elmondása szerint felbujtotta játékosait, hogy ne járjanak edzésre – írja a feol.hu.

megyei foci Martonvásár Kriston Attila

Soproni Liga: Kriston Attilát szabadlistára teszik Pakson

2008-11-11 04:00:30

Kriston Attila, a Soproni Ligában szereplő Paks labdarúgója a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy magánéleti problémái miatt nem tud kellőképpen a futballra koncentrálni. A tolnai klub vezetői ezért az őszi szezon végén szabadlistára teszik.

Soproni_Liga Kriston Attila

Kriston Attila folytatja a labdarúgást, a Paksi FC-nél számítanak rá

2008-02-19 00:00:32

Kriston Attila a Honvéd, a Ferencváros és a skót Livingston korábbi futballistája a labdarúgó NB I jelenlegi 12. helyezettjénél, a Paksi FC-nél folytatja pályafutását – ezt sajtótájékoztatón jelentették be az egyletnél csütörtökön. Weitner Ádám, és Pap Roland után ő a paksiak harmadik téli szerzeménye.

Fradi

Tatabánya: szerdán döntenek a mexikói és paraguayi légiósról

2008-01-29 00:00:29

Kriston Attilával december 31-én szerződést bontott az FC Tatabánya, azóta keveset hallani a 31 esztendős középpályásról. Noha eddigi pályafutása során megfordult többek között Siófokon, a Ferencvárosban, játékosa volt az FC Fehérvárnak és a skót Livingstonnak is, mostanság nem a futball foglalkoztatja.

Tatabánya magyar_labdarúgás