Találatok a Kokenszky Norbert címkére

Találatok száma: 8

NB III: 21 gólnál jár a BVSC támadója; újra kikapott a BKV

2021-10-31 17:14:05

A sokáig hibátlan BKV Előre meglepetésre 2–0-ra kikapott a Tiszafüred vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi játéknapján, így újra át kellett engednie a Keleti csoport első helyét a Kazincbarcikának, amely az Eger 3–1-es legyőzésével tudta le a 15. fordulót. A Nyugati csoport élén győzelemmel folytatta párviadalát a BVSC és a Mosonmagyaróvár, míg a Közép-csoportot továbbra is jelentős pontelőnnyel vezeti a Kozármisleny.

labdarúgó NB III NB III Mosonmagyaróvár Kokenszky Norbert Kazincbarcika Debreceni András

NB II: lemondtak Csabán a román támadóról, Vólent érkezhet

2019-01-22 12:14:49

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Elköszönt a múlt héten próbajátékra érkező 20 éves román támadótól, Sergiu Jurjtól a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba szakmai stábja. Kokenszky Norbert sem lesz a lila-fehérek játékosa, mivel őt klubja, az NB III-as III. Kerületi TVE nem engedi el – számolt be róla a csabaiak honlapja.

magyar átigazolás Vólent Roland NB II átigazolás NB II Kokenszky Norbert Gyirmót FC Győr

NB II: hátvéd és támadó érkezett a Budafokhoz

2018-01-31 12:23:40

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi értesülései, Gubacsi Zoltán és Kokenszky Norbert személyében hátvéddel és támadóval erősített a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafok.

magyar átigazolás Sopron Paks NB II átigazolás NB II Kokenszky Norbert

NB II: az SZTK-nál csapattársak voltak, most újra azok lehetnek

2018-01-25 21:32:49

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A Nemzeti Sport információi szerint Gubacsi Zoltán és Kokenszky Norbert a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE-ben folytathatja a pályafutását.

magyar átigazolás Szigetszentmiklós Sopron Salgótarján NB II átigazolás NB II

NB II: egy „száműzött” visszatérhetett a Sopron keretébe

2017-10-03 17:31:43

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mint arról nemrégiben beszámoltunk, három soproni futballistát, Garda Gézát, Varga Szabolcsot és Kokenszky Norbertet a Tatabánya elleni Magyar Kupa-kiesés után felmentették a munkavégzés alól. A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy az egyik „száműzött”, Garda Géza azóta visszatérhetett a keretbe és már a csapattal edz.

labdarúgó NB II Varga Szabolcs Sopron NB II Kokenszky Norbert Garda Géza

MK: három játékost felmentettek a Sopronnál a meglepő kiesés után

2017-09-21 11:00:06

A Magyar Kupából való kiesés után szankciókat léptetett életbe a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron vezetősége – adta hírül a klub honlapja.

labdarúgó NB II Varga Szabolcs Tatabánya Sopron NB II Magyar Kupa

Paks: 28 gólos csatár érkezett, majd rögtön kölcsön is adták

2017-06-28 19:35:26

A Paks labdarúgócsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette a Rákosmente KSK játékosát, Kokenszky Norbertet. Ezzel egy időben a klub ügyvezetője, Haraszti Zsolt bejelentette, a harmadosztályból érkező csatárt a folyamatos játéklehetőség reményében kölcsönadják az NB II-es Sopronnak.

magyar átigazolás Sopron Paks NB II átigazolás Kokenszky Norbert

Balmazújváros: 28 gólos csatár és egy DVSC-nevelés jöhet

2017-06-23 09:58:06

A Nemzeti Sport Online információja szerint a labdarúgó NB I-be frissen feljutott Balmazújváros szerződtetné az RKSK-ban 28 gólt szerző Kokenszky Norbertet, valamint a legutóbb Soroksáron szereplő, a DVSC-ben nevelkedő Szilágyi Pétert.

magyar átigazolás Szilágyi Péter Kokenszky Norbert Balmazújváros