Találatok a Jurij Kolomojec címkére

Találatok száma: 6

MTK: Vukmir az NB III-ban folytatja, Kolomojec hazatért

2017-07-13 01:32:11

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Az ukrán Jurij Kolomojec mellett egy nagy búcsúzója is van a labdarúgó NB II-ben rajthoz álló MTK Budapestnek: Vukmir Dragan hét év után elhagyta a kék-fehéreket.

magyar átigazolás NB II átigazolás NB II MTK Jurij Kolomojec Dragan Vukmir

NS Panaszláda: Lötyögés az MTK-nál? „Nem volt szép tőle”

2017-06-27 09:56:45

Aktuális, sőt kényes ügy, egy-egy tudósítás vagy rövid beszámoló kereteit szétfeszítő érdekes felvetés, vélemény, vita, azaz minden olyan téma, amely foglalkoztatja a sportért rajongókat, bekerül a Nemzeti Sport nem napi rendszerességgel jelentkező rovatába. A válasz reményében mi minden kritikát, panaszt, észrevételt továbbítunk annak, akit illet – ezúttal az MTK-t benntartani képtelen Tamási Zsoltnak.

Tamási Zsolt NS Panaszláda MTK Budapest Jurij Kolomojec

MTK–Videoton: az eleje és a vége nagyon izgalmas volt

2017-04-22 11:29:03

A korai gólváltás után nem láthattunk újabb találatot az MTK és a Videoton mérkőzésén a labdarúgó NB I 28. fordulójában.

onlive! közvetítés focibajnokság Videoton Torghelle Sándor NB I 28. forduló

MTK: „Borzasztóan durva meccset játszottunk a DVTK ellen”

2017-02-27 07:56:03

A télen szerződtetett ukrán Jurij Kolomojec már a második NB I-es meccsén szépségdíjas gólt szerzett a DVTK ellen (az M4Sport Góóól! Című műsorában a forduló góljának választották a találatát). De a csatár számára nem csak a góljáról, hanem a durva szabálytalanságokról is emlékezetes maradt a szombati bajnoki...

NB I MTK Kanta József Jurij Kolomojec

Remek mérkőzésen tört meg az MTK negatív szériája

2017-02-25 14:18:48

Rendkívül izgalmas, fordulatos találkozón az MTK 3–2-es győzelmet aratott a Diósgyőr felett a miskolciak ideiglenes otthonában, Mezőkövesden. A fővárosiak vezetése után fordított a DVTK, azonban végül az MTK újabb két gólt szerezve nyerni tudott.

NB I 21. forduló NB I Myke Bouard Ramos MTK Kanta József Jurij Kolomojec

A debreceni világválogatott és a gyirmóti Milan-nevelés ugyanazért küzd

2017-02-13 15:03:34

A Nemzeti Sport Online a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is többrészes sorozat keretében vezeti fel az NB I-es labdarúgó-bajnokság hétvégi, tavaszi rajtját. Az első részben a tabellán hátulról előre haladva a jelentősen átalakuló Gyirmóttal, a mini világválogatottat építő DVSC-vel és a Torghelle Sándor segítőit kereső MTK-val foglalkozunk.

Tamás Krisztián NB I-es felvezetés NB I MTK Jurij Kolomojec Gyirmót