Találatok a Juan Carlos Pastor címkére

Találatok száma: 132

Férfi kézi: Pastor 2023-ig hosszabbított a Szegeddel

2021-06-11 19:25:41

Két évvel meghosszabbította Juan Carlos Pastor vezetőedző szerződését a magyar bajnok Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának vezetősége – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor

Férfi kézi NB I: Ordítoztam, mutogattam a többieknek a lelátóról – Bánhidi

2021-06-06 00:16:35

A férfi kézilabda NB I bajnoki döntőjének visszavágóján a Veszprém nem tudta ledolgozni a Szegeden összeszedett hátromgólos hátrányát – a vendégek sokkal jobb játékkal nemcsak a visszavágót nyerték meg, hanem a bajnoki címet is. A találkozó után a győztes csapat vezetőedzője, Juan Carlos Pastor és beállója, Bánhidi Bence értékelt, aki elmesélte, milyen volt piros laposként a lelátóról nézni a második félidőt.

videó közvetítés férfi kézilabda NB I férfi kézilabda bajnoki döntő Telekom Veszprém

Férfi kézi NB I: Kiábrándító itthon elbukni a bajnokságot a Szeged ellen – Davis

2021-06-06 01:03:33

A férfi kézilabda NB I bajnoki döntőjének visszavágóján a Veszprém nem tudta ledolgozni a Szegeden összeszedett hátromgólos hátrányát – a vendégek sokkal jobb játékkal nemcsak a visszavágót nyerték meg, hanem a bajnoki címet is. A találkozó után csalódott veszprémiek értékeltek: David Davis vezetőedző mellett Kantin Mahé és Ligetvári Patrik.

videó közvetítés férfi kézilabda NB I férfi kézilabda bajnoki döntő Telekom Veszprém

Férfi kézi: a Veszprém és a Szeged idényét is megmenthetné a bajnoki arany

2021-06-02 12:22:44

Az a helyzet állt elő, hogy mindkét csapat idényét megmenthetné a bajnoki arany, amelynek értéke most Szegeden és Veszprémben is felértékelődött.

férfi kézilabda férfi kézi NB I Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor David Davis

Férfi kézi BL: így elemzi Juan Carlos Pastor a Kiel játékát – videó!

2021-03-30 17:44:14

A Mol-Pick Szeged és a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata egyaránt ezen a héten kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében – a szegediek vezetőedzője, Juan Carlos Pastor és a veszprémiek sportigazgatója, Nagy László ennek apropóján nyilatkozott a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában.

kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL Telekom Veszprém Nagy László Mol-Pick Szeged

Férfi kézi BL: Pastor a koronavírusos, a Flensburgnak adták a két pontot

2021-02-28 18:07:34

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a várakozásnak megfelelően vasárnap döntött az elmaradt Szeged–Flensburg Bajnokok Ligája-csoportmeccsről: a gyakorlatnak megfelelően a vétlen félnek, azaz ebben az esetben a német csapatnak adta 10–0-s gólkülönbséggel a győzelemért járó két pontot.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor Flensburg

Kézi: Nem harcoltunk, ez így nem mehet tovább – Bodó a Veszprém elleni vereségről

2020-12-18 00:13:45

A férfi kézi NB I-ben a Mol-Pick Szeged zárt kapuk mögött 36–24-re kikapott odahaza a Telekom Veszprémtől. A találkozó után Juan Carlos Pastor vezetőedző és Bodó Richárd nagyon csalódottan értékelt, miközben a másik oldalon David Davis és Lékai Máté optimistán várja a Bajnokok Ligája final fourját.

videó kézilabda Telekom Veszprém NSO Tv Mol-Pick Szeged Lékai Máté

Férfi kézi: Semmilyen pozitívumot nem láttam – Pastor

2020-11-30 11:42:15

Majdnem három évtizede történt meg legutóbb, hogy a Szeged nem a fő rivális Veszprémtől szenvedett vereséget hazai pályán a férfi kézilabda NB I-ben.

férfi kézilabda NB I Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor Csurgó

Férfi kézi: Nem lehetek pesszimista, egyszer véget ér ez a rossz álom – Pastor

2020-11-12 10:19:36

A koronavírus miatt ismét nem tud mérkőzést játszani a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor vezetőedző a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva azt mondta, ebben a nehéz helyzetben is erősnek kell maradniuk.

kézilabda férfi kézilabda NB I Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor

Kézi: Nem hinném, hogy Pastor hosszú távon ezt várná el tőlem – Canellas

2020-10-22 10:10:54

A nyáron megműtötték, kihagyta a felkészülés nagy részét, de még így is a 34 éves spanyol irányító Joan Canellas a Szeged legeredményesebb játékosa a Bajnokok Ligájában, noha eddig nem a lövőerejéről volt ismert.    

férfi kézilabda BL férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor Joan Canellas

Férfi kézi BL: A rövid távú céljaink átértékelődtek – Pastor

2020-10-15 11:29:57

Története során először találkozik portugál csapattal a tíz játékosát nélkülöző Szeged, amelynek az a célja, hogy legalább a csoportból továbbjusson.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor

Férfi kézi: Még nem tartunk ott, hogy a PSG-vel egy szinten legyünk – Pastor

2020-08-31 07:48:49

A PSG elleni BL-rajtig lényegesen jobb teljesítményt remél csapatától Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged edzője, aki újabb fontos játékosát veszítette el sérülés miatt.

kézilabda férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor

Férfi kézi: Bombac szerint Pastor rendszere eltér Vranjesétől

2020-08-05 10:10:36

Tavaly novemberben a Nemzeti Sport is beszámolt arról, hogy Juan Carlos Pastort, a Mol-Pick Szeged vezetőedzőjét a szlovén férfiválogatottal boronálták össze a délszláv sajtóban. Az olimpiai bronzérmes, világbajnok, Eb-ezüstérmes spanyol szakember elismerte lapunknak, a múltban megkereste néhány csapat, ám a szlovén nemzeti együttes és a kilencszeres Bajnokok Ligája-győztes Barca sem tartozott közéjük. Előbbi élére végül Ljubomir Vranjest nevezték ki, aki 2017 és 2018 között a Telekom Veszprémet és a magyar válogatottat is irányította.

kézilabda férfi kézi Nik Henigman Mol-Pick Szeged Matej Gaber Juan Carlos Pastor

Férfi kézi: Ehhez még nekem is hozzá kell szoknom – Pastor

2020-07-27 22:35:35

Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged spanyol vezetőedzője már nem foglalkozik a múlttal, szerinte elég idő jut a felkészülésre, a kézilabda Bajnokok Ligája új lebonyolításához pedig alkalmazkodni kell.

Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor Jonas Källman Borut Mackovsek

Férfi kézi BL: Bodó szerint a Szeged képes elcsípni az első két hely valamelyikét

2020-07-01 20:11:31

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után Máthé Dominik, David Davis, Székely Márton és Bodó Richárd értékelt a Nemzeti Sportnak. Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője elmondta, az első vagy a második helyen szeretnének végezni.

kézilabda férfi kézi BL férfi kézi Telekom Veszprém Székely Márton Máthé Dominik

Férfi kézi BL: Időben kaptuk a figyelmeztetést – Pastor

2020-02-20 10:46:06

Mint ismert, 34–26-os vereséget szenvedett a Mol-Pick Szeged a Flensburg-Handewitt vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában. Ezzel szinte biztossá vált, hogy a magyar csapat nem lehet csoportelső, s minden bizonnyal a harmadik helyen végez az A-csoportban. Juan Carlos Pastor időben jött pofonról beszélt a klub honlapjának.

férfi kézi BL Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor Flensburg

Bánhidi Bence élvezi, hogy annyi jó történik vele, és nem száll el

2020-02-07 19:30:05

Február 9-én lett 25 éves Bánhidi Bence, a magyar férfi kézilabda-válogatott és a Mol-Pick Szeged beállója, aki posztján már a világ legjobbjai közé tartozik. Szegedi beszélgetésünkből többek között az is kiderül, hogyan juthatott a csúcsra a magas, erős, de nem kifejezetten sportos alkatú győri kissrác.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb Telekom Veszprém Nagy László NS Hosszabbítás Mol-Pick Szeged