Találatok a Jamina Roberts címkére

Találatok száma: 8

Női kézi: korábbi érdi átlövőt igazolt a Vipers Kristiansand

2022-01-31 13:56:19

A svéd válogatott Jamina Roberts a női kézilabda Bajnokok Ligája címvédőjénél, a Vipers Kristiansandnál folytatja a pályafutását a következő idénytől – írja a norvég klub honlapja.

női kézilabda BL női kézilabda kézilabda Vipers Kristiansand Jamina Roberts

Női kézi-vb: Szívesen! – mondta mosolyogva az Érd korábbi svéd légiósa

2019-12-13 09:53:09

Mint beszámoltunk róla, mivel Svédország legyőzte Németországot a hetedik helyért rendezett helyosztón a Japánban zajló világbajnokságon, így a magyar női kézilabda-válogatott is készülhet a jövő márciusi olimpiai selejtezőre. A skandináv csapat játékosait természetesen nem ez motiválta, hanem a saját helyzetüket szerették volna megkönnyíteni, de Henrik Signell szövetségi kapitány azért megjegyezte, jó látni, hogy másoknak is örömet szereztek.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Svédország Jamina Roberts

Női kézi Eb-sel.: a hollandok kitömték Kovács Patríciáékat

2019-09-26 23:12:57

A legutóbbi női kézilabda Európa-bajnokságon bronzérmes Hollandia 32–24-re legyőzte Ausztriát az Eb-selejtezőcsoport 1. fordulójában.

női kézilabda női kézi Eb-selejtező Kovács Patrícia Jamina Roberts Hollandia Danick Snelder

Női kézi: Dániában folytatja az Érd átlövője – hivatalos

2018-02-14 21:24:10

A korábbi sajtóhírnek megfelelően a nyártól a dán Randers női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Jamina Roberts. A 27 éves svéd válogatott balátlövő kétéves szerződést írt alá.

Érd kézilabda női kézilabda kézilabda átigazolás Randers Jamina Roberts

Női kézilabda: Érdről igazolhat játékost a Randers – sajtóhír

2018-02-14 11:52:50

Szerda délután öt órakor sajtótájékoztatót tart a Randers HK, dán lapértesülés szerint a női kézilabdacsapat bejelenti új igazolásait a következő szezonra. Az egyik friss szerzemény Jamina Roberts, az Érd svéd válogatott balátlövője lehet.

Érd női kézilabda Érd kézilabda Randers Jamina Roberts

Aruba, meggyilkolt féltestvér, magyar szurkolók – az Érd svéd átlövője közelebbről

2017-12-03 09:02:19

Húsz órával a norvégoktól elszenvedett vereség után a szintén pont nélküli Svédország ellen lép pályára a magyar válogatott a németországi női kézilabda-világbajnokságon (kezdés: 18.00, élőben az NSO-n, Tv: Sport1, 17.15-ös műsorkezdéssel). Második csoportellenfelünk Érden játszó légiósát, Jamina Robertset minden bizonnyal sok magyar szurkoló ismeri, azt azonban valószínűleg kevesen tudják róla, hogy édesapja a Karib-tengeren fekvő Arubáról hajózott el annak idején Európába, majd elismert testépítővé vált. Gyakran együtt edzett a kis Jaminával, akinek tízévesen meggyilkolták a féltestvérét, és jó néhányszor kapott rasszista megjegyzéseket. A 27 éves balátlövő a párjával együtt jól érzi magát Magyarországon, de még nem tudja, mi lesz velük a következő szezonban.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Svédország

Női kézi: öt válogatottal erősítettek Szabó Edináék

2017-07-17 18:58:51

Nyilvános edzést tartott a legutóbbi öt szezonban egyaránt bajnoki bronzérmes érdi női kézilabdacsapat. Bemutatták az új igazolásokat, így a Győrből kölcsönbe érkező Tóth Gabriellát és a békéscsabai Gávai Szonját is.

Érd női kézilabda kézilabda átigazolás Tóth Gabriella Julie Foggea Jamina Roberts

Kézi: Magyarországra szerződik, újra együtt élhet a két svéd

2017-06-06 16:58:02

Két svéd kézilabdázó, Emil Berggren és Jamina Roberts is a magyar férfi, illetve női bajnokságban folytatja pályafutását – olvasható a hsg-wetzlar.de oldalon.

Érd kézilabda átigazolás Jamina Roberts Emil Berggren Budakalász