Találatok a Ilic Zoran címkére

Találatok száma: 13

Férfi kézi-vb: A legnehezebb, hogy nem csak a mi kezünkben van a sorsunk – Bánhidi Bence

2023-01-21 14:00:11

Mint beszámoltunk róla, a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntős csoportjában a magyar válogatott 28–25-re győzött Brazília ellen. A találkozó után Bánhidi Bence és Ilic Zoran nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézi-vb férfi kézilabda-világbajnokság 2023 férfi kézilabda-vb férfi kézi-vb Ilic Zoran

Férfi kézi-vb: Örülünk a győzelemnek, de jobb játék kell a céljaink eléréséhez – Lékai Máté

2023-01-12 20:20:12

A magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai a Dél-Korea ellen nyolc góllal megnyert világbajnoki csoportmérkőzés után egyetértettek abban, jó, hogy átestünk a tűzkeresztségen, és hogy győzelemmel tettük meg mindezt, azonban a folytatásban jobb játék kell majd a céljaink eléréséhez, illetve az ázsiaiak nyitott védekezése elleni játékunk is szolgált tanulságokkal.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézi-vb férfi kézilabda-világbajnokság 2023 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda

Férfi kézilabda: 17 játékossal utazott el a válogatott Grúziába

2022-10-15 14:02:38

Szombaton elutazott Grúziába a magyar férfiválogatott a vasárnap magyar idő szerint 16 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőre – a 17-es utazó keretről a szövetség hírlevélben számolt be.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Topic Petar Ilic Zoran

Férfi kézi BL: két veszprémi az elvesztett bronzmeccs ellenére is mosolygott

2022-06-19 18:00:38

A Telekom Veszprém játékosaink többsége csalódottan vonult végig az interjúfolyosón a Kiel ellen hétméteresekkel elvesztett bronzmérkőzés után. Nyilván Ilic Zoran és Lukács Péter sem az elért eredmény miatt volt boldog, inkább azért, mert életük első final fourján vehettek részt, s a németek ellen mindketten megszerezték első góljukat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája final four Telekom Veszprém THW Kiel Momir Ilics Lékai Máté

Férfi kézi BL: Cupara megígérte Dörnyeinek, felejthetetlen lesz a bemutatkozása

2021-12-03 00:05:54

A Telekom Veszprém alaposan visszavágott hazai pályán a Dinamónak a Bukarestben elszenvedett vereségért. A 47–32-vel zárult mérkőzés utolsó negyedórája már örömjáték volt, Momir Ilics a fiataloknak is lehetőséget adott, ők pedig éltek vele: Lukács Péter immár akcióból is eredményes a Bajnokok Ligájában, Dörnyei Borisz az első BL-meccsén az első helyzetét értékesítette, míg Ilic Zoran a veszprémi szurkolótábor előtt is betalált. Velük beszélgetett az NSO Tv. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Lukács Péter Ilic Zoran Dörnyei Borisz Dinamo Bucuresti

Férfi kézi BL: Hogy mi a titkom? Az, hogy boldog vagyok Magyarországon – Corrales

2021-10-22 00:34:36

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a Telekom Veszprém magabiztos játékkal 28–23-ra nyert a német Flensburg-Handewitt ellen hazai pályán. A találkozó után a kapuban ismét parádézó Rodrigo Corralesszel beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Rodrigo Corrales NSO Tv

Kézi: „Sokat tanulnék a világsztároktól” – Veszprémben mindenki segíti a fiatalokat

2021-10-21 23:09:50

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a Telekom Veszprém magabiztos játékkal 28–23-ra nyert a német Flensburg-Handewitt ellen hazai pályán. A találkozó hajrájában két fiatal játékosát, az egyaránt 19 éves Lukács Pétert és Ilic Zorant is pályára küldte Momir Ilics vezetőedző, ezzel a tehetségek először szerepelhettek a Bajnokok Ligájában hazai környezetben. Természetesen a találkozó után boldogan nyilatkoztak az NSO Tv kamerája előtt.

videó kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém NSO Tv Lukács Péter

Férfi kézi: marasztalták, de Ilic Zoran távozott a Plocktól

2021-01-05 19:01:18

A magyar válogatott Ilic Zoran távozott a lengyel Wisla Plock kézilabdacsapatától.

férfi kézilabda Wisla Plock Telekom Veszprém Ilic Zoran

Férfi kézilabda EKL: kedvező sorsolást kapott a Tatabánya

2020-10-02 11:38:00

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) péntek délelőtt Bécsben sorsolta ki a férfi Európai Kézilabdaliga (EKL) csoportbeosztását. Az egyetlen versenyben lévő magyar csapat, a főtáblán automatikusan helyet kapott Grundfos Tatabánya a D-csoportba került.

férfi kézilabda Európa-liga férfi kézilabda Xavier Sabaté Szita Zoltán Schaffhausen Rhein-Neckar Löwen