Találatok a Hartbrich Leonie címkére

Találatok száma: 17

Asztalitenisz: egyesben nincs főtáblásunk Szlovéniában

2022-11-01 19:35:21

Nova Goricában, a selejtező második napján már csak Madarász Dóra és Hartbrich Leonie révén voltunk érdekeltek, ám a kvalifikáció harmadik fordulójában mindketten kikaptak, így egyesben nem lesz magyar játékos a főtáblán.

asztalitenisz Madarász Dóra Hartbrich Leonie

Asztalitenisz-vb: férficsapatunk Románia ellen megszerezte első győzelmét

2022-10-01 15:39:24

A csengtui csapat-világbajnokság második napján a férfiak remek játékkal 3:2-re legyőzték az esélyesebbnek tartott románokat, a nők viszont 3:1-es vereséget szenvedtek Szlovákiától.

asztalitenisz csapat-vb asztalitenisz Szudi Ádám Majoros Bence Madarász Dóra Lakatos Tamás

Multisport Eb, asztalitenisz: Majoros Bence és Hartbrich Leonie már főtáblás

2022-08-15 14:23:58

A selejtezőcsoportját megnyerő Majoros Bence és Hartbrich Leonie egyesben kvalifikálta magát a főtáblára, András Csaba is közel van a továbbjutáshoz, de még Szudi Ádámnak, Lakatos Tamásnak és Bálint Bernadettnek is megmaradt az esélye.

multisport Eb asztalitenisz Majoros Bence Hartbrich Leonie

Multisport Eb, asztalitenisz: a Bálint, Hartbrich női párosunk főtáblás

2022-08-13 18:11:46

Két magyar egység állt asztalhoz a müncheni Európa-bajnokság első napján, a Majoros Bence, Hartbrich Leonie vegyes párosunk vereséget szenvedett a selejtezőben, a Bálint Bernadett, Hartbrich Leonie duónk viszont bravúros fordítással győzött és ezzel a főtáblára jutott.

multisport Eb asztalitenisz Eb asztalitenisz Majoros Bence Hartbrich Leonie Bálint Bernadett

Asztalitenisz: három játékosunk három számban is indul a müncheni Eb-n

2022-07-24 10:01:45

Muskó Péter a férfi és Bátorfi Zoltán a női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az augusztus 13-án kezdődő müncheni egyéni Európa-bajnokságra.

asztalitenisz Szudi Ádám Póta Georgina Majoros Bence Madarász Dóra Lakatos Tamás

Asztalitenisz: Hartbrich sem jutott a főtáblára a Grand Smashen

2022-03-09 15:11:59

A szingapúri Grand Smash selejtezőjének 3. fordulójában a mieink közül már csak Hartbrich Leonie volt érdekelt, aki négy játszmában kikapott esélyesebb dél-koreai ellenfelétől, így számára befejeződött a verseny.

asztalitenisz Hartbrich Leonie

Asztalitenisz: Majoros kiesett, Hartbrich még küzd a Grand Smashen

2022-03-09 09:31:54

A szingapúri Grand Smash selejtezőjének harmadik napján eddig két magyar érdekeltségű mérkőzést játszottak: Majoros Bence kikapott, Hartbrich Leonie viszont győzött, így ő egy lépésre került a főtáblától.

asztalitenisz Majoros Bence Hartbrich Leonie

Asztalitenisz: Budapest lehet a pingpong Wimbledonja

2022-03-07 15:25:26

A magyar szövetség hosszú ideje dolgozik azért, hogy a megújult nemzetközi versenynaptár csúcseseményét, a Grand Smasht Budapestre hozza. Még nem írták alá a megállapodást, de az esélyek jók, így könnyen lehet, hogy már a sportág történetének első, ma elkezdődött Grand Smash versenyének helyszínén, Szingapúrban bejelentik az Grand Smash egyetlen európai helyszínét.

asztalitenisz Szudi Ádám Póta Georgina Majoros Bence Madarász Dóra Hartbrich Leonie

Asztalitenisz: Madarász is főtáblás lesz a Grand Smash-en

2022-03-02 15:11:28

Mivel az orosz és a fehérorosz versenyzők nem indulhatnak a nagy nemzetközi eseményeken, a sportág történetének első Grand Smash-versenyén Madarász Dóra selejtező nélkül ott lesz a kiemeltek között.

asztalitenisz Szudi Ádám Póta Georgina Majoros Bence Madarász Dóra Hartbrich Leonie

Asztalitenisz-vb: a mieink női egyesben is befejezték

2021-11-24 08:09:42

Magyar szempontból nem volt sikeres a houstoni egyéni világbajnokság első napjának esti programja, miután Ecseki Nándor, Madarász Dóra és Hartbrich Leonie is sima vereséget szenvedett.

asztalitenisz-vb asztalitenisz Madarász Dóra Hartbrich Leonie Ecseki Nándor

Asztalitenisz: Hartbrich Leonie lemondta a válogatottságot

2020-02-18 15:34:01

A budapesti World Tour-verseny első napjának meglepő híre, hogy a selejtező első fordulójában a török Ozge Yilmaztól 4:2-es vereséget szenvedő Hartbrich Leonie bejelentette Bátorfi Zoltán szövetségi kapitánynak, hogy nem kíván szerepelni a válogatottban.

asztalitenisz Hartbrich Leonie

Asztalitenisz-vb: női egyesben két magyar maradt

2019-04-23 14:37:07

A női egyes első fordulójának végére megharmadolódott a mieink száma, a 64 közé jutásért hatan álltak asztalhoz, s közülük Pergel Szandra és Madarász Dóra jutott tovább, így többek között az első fordulóhoz képest nehéz ellenfelet kapó Póta Georgina is búcsúzott.

asztalitenisz-vb asztalitenisz Póta Georgina Pergel Szandra Madarász Dóra Hartbrich Leonie

Asztalitenisz-vb: „Hú, a lányod ugyanolyan, amilyen te voltál!”

2019-04-22 18:41:37

Minden érzelem látszott Hartbrich Leonie arcán, miközben az iráni Astari ellen küzdött azért, hogy élete első felnőtt asztalitenisz-világbajnokságán feljusson a főtáblára Budapesten. Édesanyja, Káhn Szilvia – aki tagja volt az 1987-ben vb-bronzérmet szerző magyar női csapatnak – a lelátón izgult 19 éves lányáért. A 4:3-as sikerrel végződő meccs után beszélgetett velük az NSO Tv.

asztalitenisz-világbajnokság asztalitenisz-vb Káhn Szilvia Hartbrich Leonie Budapest 2019

Asztalitenisz-vb: Nem hiszem el, hogy sikerült – Hartbrich

2019-04-22 15:45:08

A férfi után a női egyes selejtezője is befejeződött, s mivel a csoportkör utolsó fordulójában mindhárom magyar győzött, Fehér Orsolya, Bálint Bernadett és Hartbrich Leonie is a főtáblán folytathatja.

asztalitenisz-vb asztalitenisz Hartbrich Leonie Fehér Orsolya Bálint Bernadett

Asztalitenisz-vb: újoncaink játszmát sem vesztettek

2019-04-21 14:10:22

Újabb két vb-újonc tette meg első lépéseit a budapesti világbajnokságon, Fehér Orsolya és Hartbrich Leonie is játszmavesztés nélkül jutott túl a selejtező első mérkőzésén.

asztalitenisz-vb asztalitenisz Hartbrich Leonie Fehér Orsolya

MAGYAR ASZTALITENISZ-VÁLOGATOTT – NÉVJEGYEK

2019-04-16 11:17:26

Hazai és nemzetközi versenyekkel, edzőtáborokkal készült férfi- és női válogatottunk a világbajnokságra. A szövetségi kapitányok által vezényelt felkészülés végeztével jöhet a vizsga, azaz kiderül, versenyzőink 2019 áprilisában hol helyezkednek el a nemzetközi mezőnyben. A rajt előtt tovább a két kapitányt a várakozásokról is megkérdeztük.

asztalitenisz-vb asztalitenisz Szudi Ádám Póta Georgina Pergel Szandra Nagyváradi Mercédesz