Találatok a Hajdu Attila címkére

Találatok száma: 23

BL: „A Fradinak a Dinamo Kijev ellen reális esélye lehet a győzelemre”

2020-10-18 19:47:02

Mintha csak ma lett volna! Pedig 25 év telt el azóta, hogy a Ferencváros az 1995–1996-os idényben az Anderlechtet legyőzve bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Az akkori csapat tagjai természetesen szívesen emlékeznek vissza a Real Madrid, az Ajax és a Grasshoppers ellen játszott mérkőzésekre. Legutóbb ezt a Balaton-felvidéken tették meg egy bortúra keretében.  

Telek András Szerhij Rebrov Juventus Hrutka János Hajdu Attila Fradi

FTC: bor mellett kiderült, nem a zürichi 3–0 az 1995-ös BL-hősök kedvence

2020-10-12 14:50:50

Hajdu Attila, a Ferencváros egykori kapusa házigazdaságával, s a 25 évvel ezelőtti Bajnokok Ligája-menetelés másik két szereplője, Telek András és Hrutka János részvételével nagy sikerű bor- és gasztrotúra zajlott a Balaton-felvidéken.    

bortúra Telek András Hrutka János Hajdu Attila Grasshoppers Ferencváros

FTC: balatoni bortúrán lehet találkozni a 25 évvel ezelőtti BL-szereplés hőseivel

2020-10-07 14:45:40

Az utóbbi napokban nem győztük emlegetni, hogy idei hasonló bravúrja előtt a Ferencváros legutóbb 1995-ben, éppen negyedszázada írt szép fejezetet labdarúgásunk aranykönyvébe, amikor bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára. Az itt aratott első – és máig az egyetlen – magyar győzelem, a Grasshoppers elleni idegenbeli 3–0-s diadal, Hajdu Attila büntetővédése, Lisztes Krisztián és Vincze Ottó góljai, a Real Madrid elleni 1–1, az akkori címvédő Ajax elleni mérkőzések mind-mind feledhetetlenek. Az akkori játékosok máig népszerűségnek örvendenek, s most az utódok sikere kapcsán újra reflektorfénybe kerültek.

Hajdu Attila Ferencváros FTC

Labdarúgás: Hajdu Attila régen a lövéseket védte, most a peronoszpórával meccsel

2019-09-11 21:48:02

Hajdu Attilát, a Ferencvárossal Bajnokok Ligáját megjárt, 10-szeres magyar válogatott kapust jól ismerjük. Hajdu Attilát, a borászt, a vendéglátóst talán kevésbé. Ezért a Sportkrém stábja meglátogatta Vászolyban, a családi vállalkozásban működő Fürjes Udvarházban, ahol megmutatta a szőlősbirtokát, valamint a saját készítésű borát.

vendéglátás szőlő olaszrizling labdarúgás borászat Sportkrém

Videó: Szinte lehetetlen bekerülnöm az Olympiakosz kapujába - Megyeri

2013-11-14 08:37:24

Megyeri Balázs, a görög Olympiakosz kapusa április 13-án védett legutóbb bajnoki mérkőzésen. 2012-ben az év kapusának választott Megyeri az NSO Tv-nek elmondta, szinte lehetetten bekerülnie az Olympiakosz kapujába. Hajdu Attila, egykori válogatott kapus szerint Megyerinek váltania kéne.

videó légiósok Olympiakosz Pireusz Megyeri Balázs Hajdu Attila

Videó: Bogdán akkor sem tojta össze magát, amikor a csapat fele igen

2013-11-01 21:15:25

A magyar válogatott egykori kapusa, Hajdu Attila az NSO Tv kamerája előtt elemezte a magyar labdarúgó-válogatott hálóőreinek teljesítményét. Az egykori ferencvárosi kedvenc szerint Bogdán Ádám, Megyeri Balázs és Gulácsi Péter hosszú évekig versenghet a válogatott egyes számú mezéért.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Megyeri Balázs Hajdu Attila Gulácsi Péter Bogdán Ádám

Videó: Gulácsi a német Bundesliga látókörébe került

2013-06-09 08:40:26

Gulácsi Péter, az U20-as vb-bronzérmes kapus pénteken aláírt az osztrák Bundesligában szereplő Red Bull Salzburghoz. Az ifjú labdarúgó klubváltásáról Hajdu Attilát, a korábbi válogatott kapust kérdeztük, valamint szó esett arról is, hogy mi a fontos Gulácsi fejlődése szempontjából.

videó NSO Tv Hajdu Attila Gulácsi Péter

Videó: Bödéék példája bizonyítja, nyitva áll a válogatott kapuja

2013-06-07 16:51:49

Hajdu Attila szerint a magyar labdarúgó-válogatott Kuvait elleni mérkőzésével is bebizonyosodott, hogy a nemzeti tizenegy kapuja mindenki számára nyitva áll. Az NB I-ben kiemelkedő szezont záró Kanta József ezért kerülhetett be az Egervári-csapatba, csakúgy, mint korábban Böde Dániel. Hajdu hozzátette, a szövetségi kapitány számára a csapategység a legfontosabb.

videó magyar válogatott NSO Tv NB I Kanta József Hajdu Attila

Videó: vakfoci - a sztárokat legyőzték a gyengénlátók

2013-04-25 08:33:59

A Látássérültek Szabadidő Sportegyesülete bemutató mérkőzésen legyőzte a „látó” sztárokkal, többek között korábbi válogatott labdarúgókkal, Vincze Ottóval és Hajdu Attilával felálló csapatot. A találkozó után kiderült, a LÁSS csapat a nemzetkőzi porondon is bizonyítana, a cél nem más, mint a paralimpia.

videó vakfoci Vincze Ottó NSO Tv Hajdu Attila

Fatribün, Springer-szobor, Albert Flórián - fradista stadiontörténet

2013-03-25 12:47:48

1911, 1974, 2013: három emlékezetes dátum a Ferencváros történelmében. 1911-ben avatták fel az első stadiont az Üllői úton, majd 1974-ben a mostanáig használt arénát, amely 2007 óta Albert Flórián nevét viseli. A stadion a CFR Cluj elleni búcsúmeccsel bezárja kapuit, a Nemzeti Sport Online ez alkalomból feleleveníti az eddigi stadionok történetét, a legjelesebb eseményeket, amelyeket a főszereplők visszaemlékezései és egy történeti galéria színesít.

Springer Miklós Nyilasi Tibor NB I Lisztes Krisztián Lipcsei Péter Józsa Miklós

Videó: Kahn védéseit másolják az NB I-ben, kiderült, miért

2013-03-05 21:11:19

Az NB I tavaszi nyitó fordulójában hatalmas védéseket láthattak a szurkolók. Az NSO Tv annak próbált utána járni – többek között a korábbi tízszeres válogatott Hajdu Attila segítségével –, hogy mi a helyes technikája a mozdulatoknak.

videó videonyilatkozat nyilatkozat NSO Tv NB I Kahn