Találatok a Hadnagy Attila címkére

Találatok száma: 10

Ekl: a Sepsinél a kiesés ellenére is elégedettek az európai kupaszerepléssel

2022-08-12 10:32:32

Egyedül a Sepsi OSK búcsúzott az Európa-konferencialiga 3. selejtezőkörében érdekelt négy romániai csapat közül, ám Cristiano Bergodi, a székelyföldi csapat vezetőedzője szerint a svéd Djurgarden személyében ők kapták a legnehezebb ellenfelet is.

Sepsi OSK Sepsi Hadnagy Attila Európa-konferencialiga Cristiano Bergodi

Sepsi OSK: kavarás a háttérben, sorsdöntő utolsó meccs jön

2020-08-05 13:53:59

Szerdán rendezik meg az utolsó fordulót a román labdarúgó-bajnokság alsóházában. A Sepsi OSK automatikusan nem eshet ki, de osztályozóra kényszerülhet. A kínos helyzet elkerülése érdekében a sepsiszentgyörgyi csapatnak győzelemre van szüksége hazai pályán a Clinceni ellen, illetve arra, hogy a Jászvásár kikapjon Nagyszebenben – írja a Székelyhon.

román labdarúgás román foci Sepsi OSK Hadnagy Attila

Román Kupa: az FCSB vezetősége nem kér bocsánatot a magyarellenes rigmusokért

2020-07-28 19:29:57

Először szólalt meg az FCSB bármelyik képviselője azután, hogy a bukaresti csapat szurkolói és játékosai múlt szerda éjjel magyarellenes rigmusokkal ünnepelték a Román Kupa elnyerését a Sepsi OSK 1–0-s legyőzése után.

koronavírus Steaua Bucuresti Sepsi OSK Románia Román Kupa Mihai Stoica

Román Kupa: döntésképtelen a szövetség a döntő előtt a Sepsi ügyében

2020-07-22 12:25:25

Nem tudja vagy nem akarja elárulni a Román Labdarúgó-szövetség (FRF), hogy szerepelhet-e a Román Kupa szerda esti döntőjében Fülöp István, a Sepsi OSK középpályása. A szentgyörgyi klub hivatalos kérdést is intézett a FRF versenyosztályához az ügyben, ám hivatalos választ még a finálé délelőttjén sem kapott.

román foci Sepsiszentgyörgy Sepsi OSK Románia Román Kupa Hadnagy Attila

Román Kupa: az egy-nullás siker is önbizalomfröccs lenne a Sepsinek

2020-06-24 09:35:59

A sepsiszentgyörgyiek sportigazgatója, Hadnagy Attila az 1–0-s győzelmet is jó eredménynek venné a Poli Iasi ellen.

Sepsiszentgyörgy Sepsi OSK Román Kupa Hadnagy Attila

NK Nafta, Dunaszerdahely, Topolya, Sepsi – határon túli magyar sikerek

2020-06-12 08:39:27

Kedvező helyzetből várhatják a koronavírus-járvány utáni folytatást a szomszédos országok magyar gyökerű és magyarországi támogatásban is részesülő klubjai: a délvidéki Topolya már ki is lépett az európai kupaporondra, s van sansza rá a muravidéki, a felvidéki és a székelyföldi együttesnek.

Zenta Világi Oszkár Topolya TSC Sepsi OSK Palágyi Szabolcs

Liga 1: Hadnagy Attila a Sepsi új ügyvezető igazgatója

2019-04-25 18:40:42

A csapatkapitány Hadnagy Attila lett a Sepsi OSK labdarúgócsapatának új ügyvezető igazgatója, miután a tisztséget másfél évig betöltő Csinta Samu személyes okokra hivatkozva szerződése felbontását kérte a székelyföldi klub tulajdonosától, Diószegi Lászlótól.

román bajnokság Sepsi OSK Liga 1 Hadnagy Attila Csinta Samu

Románia: gyönyörű gólt lőtt a Sepsi veteránja – videó

2018-02-02 19:52:30

Szinte teljesen kicserélt csapattal vágott neki a román labdarúgó-élvonal tavaszi idényének a Sepsi OSK, amelynek kezdőjében kilenc télen igazolt játékos – köztük a Videoton korábbi szélsője, Filipe Oliveira – kapott helyet a temesvári ACS Poli elleni pénteki, 1–0-ra megnyert találkozón.

román foci Sepsi OSK Hadnagy Attila

Románia: a Sepsi Hadnagya lett a forduló legjobb játékosa

2017-08-09 13:40:13

Hadnagy Attila, a Sepsi OSK rutinos játékosa, a bajnok Viitorul elleni szombati mérkőzés egyetlen gólszerzője volt a bajnokság 4. fordulójának legjobb játékosa a román profi liga szerint.

román foci Sepsi OSK Hadnagy Attila

„Maroknyi székely...” Rajt a román élvonalban – a Sepsivel!

2017-07-13 14:42:17

A feljutás okozta eufóriával készül Sepsiszentgyörgy a város történetének első szezonjára a román élvonalban, ám a felkészülésre látványosan rányomta bélyegét a megfelelő stadion hiánya. Azt az első pillanattól tudni lehetett, hogy amíg a városi arénában nem teremtik meg a Hivatásos Labdarúgó Liga által elvárt minimális feltételeket, addig Brassóban lesznek a háromszéki csapat mérkőzései, ám az idény előtti utolsó héten a Kovászna megyei kormánymegbízott egy újabb akadályt gördített az együttes útjába.

Sepsi OSK Sepsi Románia Liga 1 Hadnagy Attila Diószegi László