Találatok a George Best címkére

Találatok száma: 13

Gól, csajok, satöbbi – hetvenöt éves lenne George Best, az ötödik Beatle

2021-05-21 18:40:16

Ma is vidáman közöttünk lehetne, hiszen még mindig csak 75 éves lenne George Best, a Manchester United és a brit futball egykori fenegyereke, akit 16 éve vitt el az alkoholizmusa. Az első futballceleb szobra ott áll az Old Trafford mellett, az északírek pedig róla nevezték el a belfasti repteret.

északír válogatott Manchester United Képes Sport George Best Aranylabda

Az önsorsrontás bajnokai – szenvedélybeteg futballklasszisok

2020-12-04 17:41:04

Szenvedélyesen játszottak, a szurkolók pedig szenvedélyesen rajongtak értük. Ám a futball mellett másfajta szenvedély is a hatalmába kerítette őket. Az előbbi miatt emlékezetünkben örökre élnek, annak ellenére is, hogy utóbbi okozta a halálukat.

Törőcsik András Sócrates Képes Sport Helmut Rahn Gerd Müller George Best

Anglia: George Best meze ötmillióért kelt el

2020-12-03 13:55:56

Tizenháromezer fontért, átszámítva mintegy ötmillió forintért kelt el árverésen George Best egyik futballmeze.

mez labdarúgás aukció Manchester United George Best

„A védők rémálma” 16(!) gólos meccsel hívta fel magára az MU figyelmét

2020-07-30 14:51:44

A 2019–2020-as idény egyik legnagyobb berobbanója Mason Greenwood volt, aki 17 évesen már a Manchester United kezdőcsapatában találta magát, hihetetlen gólérzékenységével pedig olyan legendás elődök nyomában jár, mint George Best vagy éppen Wayne Rooney. Büntetőt és szabadrúgást is egyaránt kiválóan lő jobbal és ballal is, Gary Neville-t Robin van Persie-re emlékezteti – ahogyan a holland támadót is... Sosem látott európai góltermést mutatott be a „vörös ördögöknél”, akiknél már hatéves kora óta cseperedik. Lássuk a fiatal támadó portréját!

Wayne Rooney Sir Alex Ferguson Robin van Persie Premier League PL Ole Gunnar Solskjaer

Papucshősök, avagy a feleségek hatása a nemzetközi futballpiacra

2019-12-24 09:04:27

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

spanyol átigazolás olasz átigazolás nemzetközi átigazolás majdnem-transzferek angol átigazolás Wesley Sneijder

FFT: A legeslegnagyobb király – George Best

2019-05-11 09:50:21

„Nekem? George Bestnek? Legyen egy mulatóm? Ezzel a hírnévvel? Ti mit gondoltok…?” 1973-ban csupán egy olyan klub volt Manchesterben, ami igazán érdekelte Bestie-t, és az nem a United volt. Az FFT megidézi a Slack Alice-t, a belfasti „második otthonát”, ami végül bukását is eredményezte.

ajánló George Best FourFourTwo FFT

Ajánló: Aki még George Bestnél is lazább volt

2018-05-13 13:57:20

1974 januárjának végén, négy nappal az előtt, hogy a Real Madrid a Real Murciával vívott csatát, madridi lakásában meg­csörrent Günter Netzer telefonja. A vonal másik végén barátja, Michael Pfleghar rendező szólt bele, aki a ’60-as években Frank Sinatrával készített filmeket, és egy ideig az énekes lányával, Tinával is randizgatott.

Real Madrid Günter Netzer George Best FourFourTwo

Man. United: Sosem volt az enyém a 7-es mez – Beckham

2015-11-19 18:59:06

David Beckham, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi kiválósága elárulta, számára sosem volt teher, hogy a klub legendás 7-es mezét viselte.

angol labdarúgás angol foci Premier League Memphis Depay George Best Éric Cantona

MU 1908-2013: 105 év, 20 bajnoki cím, 3 menedzser

2013-04-25 14:05:53

Az elmúlt hetekben a szokásosnál is nagyobb figyelem szegeződik a Manchester Unitedre: a 20. angol élvonalbeli bajnoki cím megszerzése, Sir Alex Ferguson visszavonulása, David Moyes érkezésének bejelentése, majd Ferguson és Paul Scholes búcsúmeccse az Old Traffordon mind olyan kiemelt esemény, amely együttesen egy életen át elkíséri majd a „vörös ördögök” drukkereit. Az MU az elmúlt évtizedek sikereinek is köszönhetően ma már gyakorlatilag tökéletesen működő klubszisztémával büszkélkedik, s mondhatni, az egyesület neve a profizmus szinonimája. A nagyok között is gigász, megkerülhetetlen szigetországi monstrum, amely multinacionális vállalatként is magában hordozza történetét, épít rá. S amelynek bajnoki címeit számba véve, felettük elmerengve, rádöbbenhetünk, valójában milyen sokat számít még ma is az emberi tényező az automatizusokra építő profi (futball)világban. Következik a 20-13 története!

Wayne Rooney Ryan Giggs Matt Busby Manchester United George Best Éric Cantona

Törtek az autók, vesztek a jogsik

2010-12-06 16:35:10

Összeállításunkban 11 olyan emlékezetes, illetve sajnálatos eseményt gyűjtöttünk össze, amikor egy-egy sportoló autós balhéval vagy balesettel került az újságok címlapjára. Túlnyomó többségben vannak az ittas és gyorshajtó futballisták, ám az egyik legtragikusabb történet épp egy autóversenyzőé.

Balotelli Cristiano Ronaldo George Best Maradona autó baleset

Maradona good, Pelé better, George Best

2010-12-03 03:38:39

Öt évvel ezelőtt a londoni Cromwell-kórházban hunyt el George Best, a brit labdarúgás egyik legnagyobb egyénisége, 1968 aranylabdása. A Manchester United egykori északír válogatott klasszisát és közönségkedvencét 59 éves korában, hosszú betegség után érte a halál. Szülővárosában a rossz idő ellenére is hatalmas tömeg kísérte utolsó útjára.

Észak-Írország sportnaptár labdarúgás Manchester United George Best

Észak-Írország: George Best relikviái kalapács alatt

2010-09-25 13:28:34

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Elárverezik az öt éve elhunyt északír futballsztár, George Best kitüntetésekből és kupákból álló gyűjteményének egy részét.

Észak-Írország George Best

Szoboregyüttes a legendás MU-triónak

2006-11-24 00:00:08

A Manchester United szoboregyüttest állít az Old Trafford stadion területén a klub korábbi három világklasszis labdarúgójára emlékezve: a tervek szerint másfél év alatt készül el a tavaly november 25-én elhunyt George Best, valamint Sir Bobby Charlton és Denis Law emlékműve.

Manchester_United George Best Sir Bobby Charlton