Találatok a férfi kézilabda Európa-bajnokság címkére

Találatok száma: 613

Férfi kézi Eb-sel.: kedvező csoportba kerültek a mieink

2022-03-31 16:51:51

Az 1. kalapból várta a Berlinben rendezett sorsolást a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely Svájc, Litvánia és Grúzia mellett a 2024-es németországi Európa-bajnokság selejtezőjének 6. csoportjába került. A selejtezők idén ősszel kezdődnek, a mieink október közepén hazai pályán kezdik meg a sorozatot Litvánia ellen.

magyar kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2024 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Eb 2024 férfi kézi Eb-selejtező

A színeket nem látja, a társait annál jobban – Jim Gottfridsson, a kézi Eb legjobbja

2022-02-06 13:25:51

Ha volt még bárki, aki kételkedett abban, hogy Jim Gottfridsson a világ egyik legjobb férfi kézilabdázója, az alighanem a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság után megváltoztatta véleményét.

svéd férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság Svédország Képes Sport Jim Gottfridsson

Férfi kézi: számunkra keserédes, másoknak meseszerű volt az Eb

2022-02-01 13:30:15

Hogy milyen volt a 2022-es, részben magyar rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság? Vincent Gérard szavaival élve: zaklatott. Annak, aki olvassa ezt a cikket, meg kellene fogadnia a franciák klasszis kapusának tanácsát, azaz igyanak meg közben néhány sört. Nem valószínű, hogy ettől megszépül a magyar válogatott szereplése, de talán halványul az emlék. De nem is az a cél, hogy sebeket tépjünk fel, és nem is az, hogy mélységeiben elemezzük az Eb-t, inkább az érdekességekre fókuszálunk.  

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Magyarország

Férfi kézi Eb: 500-600 milliós bevételkiesést jelentett a válogatott korai búcsúja

2022-02-01 20:09:38

Novák András, a Magyar Kézilabda-szövetség operatív igazgatója az InfoRádiónak adott nyilatkozatában elmondta, 500-600 millió forint bevételkiesés keletkezett azzal, hogy a magyar válogatott már az első csoportkörben kiesett a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon. Az elöljáró elárulta azt is, már a következő elnökségi ülésen döntenek arról, ki irányítja a nemzeti csapatot a világbajnoki selejtezőkön.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: véget ért az idény az álomcsapatba választott dán számára

2022-02-01 16:22:51

A részben magyar rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság bronzmeccsén, a Franciaország–Dánia (32–35) találkozón hátsó keresztszalag-szakadást szenvedett Mathias Gidsel, rehabilitációja előreláthatólag 4-6 hónapot vesz igénybe – közölte a dán jobbátlövő klubcsapata, a GOG. 

sérülés férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: Nehéz ez... Most megiszunk néhány sört – Vincent Gérard

2022-01-31 00:01:03

A franciák nem olyan éremátadásról álmodoztak, amilyenben részük volt Budapesten, a férfi kézilabda Európa-bajnokság záró napján. Ugyanis negyedik helyezettként is kaptak egy emlékérmet, de hát az nem olyan, mintha valódi érmet akasztottak volna a nyakukba. Vincent Gérard az NSO Tv-nek elmondta, nem egyszerű azt feldolgozni, hogy egymás után kétszer is véghajrában szenvedtek vereséget, míg Niklas Landin arról beszélt, örül a bronzéremnek, és csak azt sajnálja, hogy nem játszhattak a magyar válogatottal húszezer ember előtt. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb bronzmeccs Vincent Gerard Niklas Landin

Férfi kézi Eb: Gottfridsson ezt mondta a svédek utolsó időkérésénél – videó

2022-01-31 10:06:14

A magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság MVP-je, Jim Gottfridsson a svédek utolsó időkérésénél az alábbi szavakkal tüzelte a társait – derült ki az Aftonbladet cikkéből.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: rekordnagyságú svéd bónusz; Palicka visszavonul?

2022-01-31 07:31:28

Mint ismert, Svédország 27–26-ra legyőzte Spanyolországot a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti döntőjében. A találkozót követően a meccs egyik hőse, Andreas Palicka a dobogón hagyta a cipőjét, ezzel utalva lehetséges visszavonulására a válogatottól. Niclas Ekberg a kapitányi pusziról beszélt, míg a spanyol szakvezető a fényes jövőről.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Svédország

Férfi kézi Eb: A zsigereimben éreztem, hetest kapunk – Niclas Ekberg

2022-01-31 02:00:33

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság legjobb védőjének megválasztott Oscar Bergendahl szerint jelenleg Niclas Ekberg a világ legjobb játékosa. Kétségtelen, a svédek jobbszélsőjének nem remegett meg a keze, amikor odaállt a hetesvonalhoz, és belőtte az Eb-győzelmet érő találatot. Az NSO Tv-nek elmondta, a zsigereiben érezte, hogy az utolsó támadás végén hetest kapnak, s arra gondolt, készen áll arra, hogy eldöntse a spanyolok elleni dőntő végkimenetelét. Rodrigo Corrales szerint ez benne volt a pakliban.    

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb döntő Svédország Spanyolország Rodrigo Corrales

Férfi kézi Eb: izgalmas csatában a svédek nyerték a tornát

2022-01-30 20:03:09

A férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti döntőjében Svédország és Spanyolország találkozott. A végig rendkívül szoros, izgalmas találkozón a svédek időn túli hetessel győztek 27–26-ra.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda férfi kézi Eb Svédország Spanyolország

Időn túli hetessel, 20 év után Európa-bajnok Svédország!

2022-01-30 15:19:06

A férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti döntőjében Svédország és Spanyolország végig rendkívül szoros, izgalmas találkozót vívott (két gólnál nagyobb különbség egyszer sem alakult ki a csapatok között), a svédek csak időn túli hetessel nyertek 27–26-ra. A rekordgyőztes skandinávok ötödször lettek aranyérmesek, és 20 év után ülhettek fel újra a trónra. 

svéd férfi kézilabda-válogatott spanyol férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda

Férfi kézi Eb: hosszabbítás után Dániáé lett a bronzérem

2022-01-30 16:11:11

Dánia szerezte meg a bronzérmet a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon, miután hosszabbítás után 35–32-re legyőzte Franciaországot. A dánok 2014 után nyertek újra érmet kontinenstornán, ráadásul hatodik próbálkozásra először tudták Eb-meccsen felülmúlni a franciákat.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb francia férfi kézilabda-válogatott

Férfi kézi Eb: Gottfridsson az MVP, hét nemzet játékosai az álomcsapatban

2022-01-30 12:53:27

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a magyar-szlovák közös rendezésű férfi Európa-bajnokság álomcsapatát, melybe hét ország képviselői kerültek be. A torna legértékesebb játékosa címet a svéd Jim Gottfridsson érdemelte ki.

álomcsapat férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: magyar versenybírója lesz a döntőnek

2022-01-29 13:08:29

Soós Balázs lesz a versenybírója a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság vasárnapi döntőjének, melyben Spanyolország és Svédország csap össze – írja az MKSZ.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: Hihetetlen, hogy kapusként három gólt is lőttem – Palicka

2022-01-29 01:15:55

Bár a franciák az utolsó másodpercben egyenlíthettek volna, a svédek az első tíz perc kivételével végig kezükben tartották az elődöntőt a részben magyar rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Kapusuk, Andreas Palicka nemcsak bravúrokkal vette ki a részét a 34–33-as győzelemből, hanem három góllal is, míg Dika Mem szerint az utolsó támadásuknál hetest kellett volna kapniuk – a visszajátszás azonban mást mutat. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb elődöntő Svédország Franciaország Dika Mem

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

2022-01-28 21:25:48

Hiába kezdett jól Franciaország, Svédország fordított, és a második félidőben végig vezetve nyert a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjében. A skandinávoknál Jim Gottfridsson kilenc gólig jutott, de a karanténból szabaduló Andreas Palicka volt a hős, aki kapusként Eb-rekordot jelentő három gólt lőtt, s a legvégén két ziccert is megfogott. 

svéd férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: Jó volt hallani a lelátóról: Pick Szeged, Pick Szeged! – Joan Canellas

2022-01-28 21:22:11

Joan Canellas nemcsak a döntőbe jutásnak örült a dánok legyőzése után, hanem annak is, hogy valaki a Budapesti Kézilabda Aréna lelátóján a „Pick Szeged, Pick Szeged!” rigmussal üdvözölte őt. Henrik Möllgaard szerint a spanyolok jobbak voltak náluk a részben magyar rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjében, megérdemelt a fináléba kerülésük. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb elődöntő Spanyolország Joan Canellas Henrik Möllgaard