Találatok a Eric Moussambani címkére

Találatok száma: 8

Úszás: Eric, az angolna legalább végigúszta – látni kell az afgán szenvedését!

2018-12-11 11:01:52

Egy afgán úszó, Ramah Arifi kísértetiesen hasonló produkciót nyújtott a Kínában zajló rövid pályás világbajnokságon, mint annak idején Eric Moussambani a 2000-es olimpián.

úszás rövid pályás úszó-vb Ramah Arifi Eric Moussambani

Úszás: Eric, az Angolna gulyást, Torghelle úszószemüveget evett vacsorára

2018-10-04 23:04:00

A rövid pályás úszó világkupa-sorozat budapesti állomásán a csütörtöki döntők után jutott idő a mókára is. A 2000-es sydneyi olimpiáról ismert Eric Moussambani mérte össze tudását kiváló sportolóinkkal. Nem csoda, hogy az 50 méteres gyorsúszást a világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs nyerte, hiszen a verseny előtt Hosszú Katinkával készült. Torghelle Sándornak meggyűlt a baja az úszószemüvegével, Liu Shaolin Sándornak pedig a vízzel akadt gondja.

rövid pályás úszó világkupa Torghelle Sándor Liu Shaolin Sándor Eric Moussambani Duna Aréna Budapest

Úszás: Sajnálom, hogy nem Hosszú ellen fogok versenyezni – Eric, az angolna

2018-09-24 11:57:37

Bár a FINA úszó világkupa 4., budapesti állomása önmagában is igazi sztárparádét ígér, a szervezők két extra versenyszámmal is szórakoztatják a Duna Arénába kilátogató nézőket. Budapestre érkezik Eric Moussambani, aki a sydneyi olimpián vált világhírűvé 1:52.72 másodperc alatt „leúszott” 100 méterével. Hazája, Egyenlítői-Guinea szövetségi kapitánya, valamint az úszósport jószolgálati nagykövete a Borsnak adott exkluzív interjújában elmondta, sajnálja, hogy nem versenyezhet Hosszú Katinka ellen.

úszás Hosszú Katinka Eric Moussambani

Úszás: Biztosíthatok mindenkit, hogy nem fogok elsüllyedni – Torghelle

2018-09-21 08:53:59

Torghelle Sándor, az MTK Budapest 42-szeres válogatott csatára megtiszteltetésnek tekinti, hogy meghívást kapott a Duna Arénában október 4. és 6. között megrendezendő úszó világkupaverseny első napi hangulatcsináló futamára, amelynek külföldi sztárvendége nem más, mint Eric, az Angolna, azaz Eric Moussambani.

úszás Torghelle Sándor Eric Moussambani

Úszás: Eric, az angolna kontra Liu Shaolin, Berki, Torghelle

2018-09-17 09:50:34

Bár a FINA úszó világkupa 4., budapesti állomása önmagában is igazi sztárparádét ígér, a szervezők két extra versenyszámmal is szórakoztatják a Duna Arénába kilátogató nézőket. Budapestre érkezik Eric Moussambani, aki a sydneyi olimpián vált világhírűvé 1:52.72 másodperc alatt „leúszott” 100 méterével – ő azóta már hazája, Egyenlítői-Guinea szövetségi kapitánya, valamint az úszósport jószolgálati nagykövete lett – tájékoztatott a Magyar Úszószövetség.

úszás világkupa Torghelle Sándor Somfai Péter Liu Shaolin Sándor Horváth Laura

„Egy halász tanított meg úszni” – Eric, az angolna nehéz utat járt be

2016-08-13 15:47:44

Ki ne emlékezne „Eric, az angolnára”, azaz Eric Moussambanira. Az egyenlítői-guineai úszó a Sydneyben rendezett olimpiai játékokon, a 100 méteres gyorsúszás során majdnem elsüllyedt, de 1:52.72-es eredménnyel sikeresen teljesítette a távot. Most utánajártunk, hogy mi lett vele a 2000-es olimpia után.

olimpia Sydney Eric Moussambani

Videó: Daniel Carvajal a Real Madrid Moussambanija

2014-07-24 11:08:36

A Real Madrid labdarúgócsapata jelenleg Los Angelesben készül a szezonra. Az edzőtáborban Álvaro Arbeloa volt olyan kedves, és felvette, ahogy Daniel Carvajal és Xabi Alonso versenyt úszik egymással. A másodikként célba érő Carvajal stílusa igencsak emlékeztet Eric Moussambani sydneyi olimpiai úszására.

Álvaro Arbeloa videó spanyol labdarúgás Xabi Alonso Real Madrid Eric Moussambani