Találatok a Eduarda Amorim címkére

Találatok száma: 174

Női kézi: Amorim bejelentette a visszavonulását a válogatottól

2021-10-25 16:06:22

Bejelentette búcsúját a brazil nemzeti csapattól Eduarda Amorim. A 35 esztendős kézilabdázó közleménye szerint már a koronavírus-járvány előtt úgy tervezte, 2020-ban, a tokiói olimpiát követően lemondja a szereplést a válogatottban. Végül most jött el a búcsú pillanata.

női kézilabda kézilabda Rosztov-Don Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim Brazília

Női kézi BL: Amorim két gólt lőtt, a Rosztov legyőzte a Brestet

2021-09-11 17:21:01

Az orosz Rosztov-Don 26–24-re legyőzte a francia Brest Bretagne-t a női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 1. fordulójában. A Buducsnoszt nagy pofonba szaladt bele Horvátországban.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda kézilabda Rosztov-Don Eduarda Amorim Brest Bretagne

Eduarda Amorim: Ugyan most búcsúzom Győrtől, de nem örökre

2021-06-07 08:58:53

Tizenkét sikerekben gazdag év után távozik a Győri Audi ETO-tól Eduarda Amorim. A mindig mosolygó brazil átlövőért rajonganak a szurkolók, és ő is fájó szívvel int búcsút, de mint mondja, biztosan nem örökre. Összegzésként arra kértük Dudát, idézze fel a nálunk töltött időszaka legfontosabb pillanatait, 12 esztendőt 12 fejezetben.

női kézilabda interjú Képes Sport Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi: A kisfiam könyörgött, hogy ne hagyjam abba – Görbicz

2021-06-05 00:13:59

Mint beszámoltunk róla, a Győri Audi ETO korszakos legendája, Görbicz Anita befejezte pályafutását. A 233-szoros válogatott irányító-balszélső a Mosonmagyaróvár elleni idényzáró bajnokival tett pontot kivételes karrierjére. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Görbicz mesélt az érzéseiről, de az NSO Tv két csapattársát, Fodor Csengét és Estelle Nze Minkót is megkérdezte, hogy mit gondolnak a legenda visszavonulásáról.

videó női kézilabda NSO Tv Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Fodor Csenge

Videó: Görbicz könnyei potyogtak, a közönség tombolt, a mezét visszavonultatták

2021-06-04 20:21:59

Mint beszámoltunk róla, a Győri Audi ETO korszakos legendája, Görbicz Anita befejezte pályafutását. A 233-szoros válogatott irányító-balszélső a Mosonmagyaróvár elleni idényzáró bajnokival tett pontot kivételes karrierjére. A lefújás után Bartha Csaba klubelnök bejelentette, hogy visszavonultatják Görbicz 13-as számú mezét. Nézze meg velünk a találkozó utáni megható, egyben ünnepi pillanatokat!

videó női kézilabda NSO Tv Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézilabda: Görbicz Anita lejátszotta utolsó meccsét, az ETO visszavonultatta a mezét

2021-06-04 18:38:14

A Győri Audi ETO korszakos legendája, Görbicz Anita befejezte pályafutását. A 233-szoros válogatott irányító-balszélső a Mosonmagyaróvár elleni idényzáró bajnokival tett pontot kivételes karrierjére. Háromszor volt eredményes a meccsen, amelyet jelképes módon irányítóban fejezett be. A lefújás után Bartha Csaba klubelnök bejelentette, hogy visszavonultatják a 13-s számú mezét. 

női kézilabda női kézi NB I Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi: „A szívem fáj”; „Csak szépet kaptunk” – a szurkolók Görbiczről és Amorimról

2021-06-04 17:53:42

A biztosan bronzérmes Mosonmagyaróvár ellen zárta a női kézilabda NB I-et az ezüstérmes Győri Audi ETO KC. A találkozó után búcsúzhatnak el a szurkolók a visszavonuló Görbicz Anitától, illetve az Oroszországba távozó Eduarda Amorimtól. A mérkőzés előtt beszélgettünk a győri szimpatizánsokkal a két játékosról.

videó női kézilabda NSO Tv Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi BL: Lukács Viktória is elérzékenyült Görbiczék búcsújától

2021-05-30 17:47:56

A női kézilabda BL-bronzérem megszerzése után csupa mosolygós győri arcot láthattunk a Papp László Arénában, ám a mosoly mellett a könnycseppek is megjelentek az arcokon. Ennek oka elsősorban Görbicz Anita visszavonulása és Eduarda Amorim távozása volt. Lukács Viktória elárulta az NSO Tv-nek, nem csak a pályán volt emiatt sírás-rívás. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL final four Lukács Viktória Görbicz Anita Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: Ez egy szomorú pillanat, de mindenért hálás vagyok – Amorim

2021-05-30 18:16:20

A győri szempontból sikeres bronzmeccsen túl az érzelmek játszották a főszerepet a CSZKA Moszkva elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-helyosztó lefújása után. A visszavonuló Görbicz Anita és a távozó Eduarda Amorim utolsó nemzetközi kupameccsét játszotta az ETO-ban, a két főszereplő egyaránt kereste a szavakat.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Görbicz Anita Győri Audi ETO KC

Megszerezte a bronzérmet a Győri Audi ETO a BL-ben

2021-05-30 14:52:42

A női kézilabda Bajnokok Ligájában megszerezte a harmadik helyet a Győri Audi ETO, amely a bronzmérkőzésen 32–21-re megverte az újonc orosz CSZKA Moszkvát. Ez volt Görbicz Anita pályafutásának utolsó nemzetközi mérkőzése, a lefújás után hosszan búcsúztatták a társak és a szurkolók, csakúgy, mint a távozó Eduarda Amorimot.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL final four Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézilabda BL: négy győri az álomcsapatban

2021-05-28 19:57:55

A címvédő Győri Audi ETO KC négy játékosa került be a női kézilabda Bajnokok Ligája év csapatába, melynek tíz tagja közül nyolc érintett a hét végi, budapesti négyes döntőben – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Stine Oftedal Lukács Viktória

Női kézi BL: Martín szerint valami pluszt is elő kell húznia a Győrnek a Brest ellen

2021-05-28 11:08:25

Május 29-én és 30-án, a budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét. A szombati, Brest elleni elődöntő előtt a Győri Audi ETO online sajtótájékoztatót tartott, amelyen Ambros Martín elmondta, valami újat is elő kell venniük a franciák ellen. Az ETO-val utolsó final fourjára készülő Eduarda Amorim csak a játékra koncentrál, különben elöntenék az érzelmek.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Stine Oftedal

Az utolsó táncok

2021-05-25 11:09:55

Csak egy magyar kézilabdacsapat van, amely ötszörös Bajnokok Ligája-győztes: a Győri Audi ETO KC. A klubnak mindössze két játékosa volt részese valamennyi sikernek: Görbicz Anita és a brazil (de már magyar állampolgársággal is bíró) Eduarda Amorim. És csupán egy magyar kézilabdázó rendelkezik öt elsőséggel a Bajnokok Ligájában: az egyszeri és megismételhetetlen Görbicz Anita.

női kézilabda Bajnokok Ligája kézilabda Papp László Budapest Sportaréna Görbicz Anita Eduarda Amorim

Női kézi BL: két győri játékos az edzők álomcsapatában

2021-04-23 16:28:30

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy az edzők szavazatai alapján kialakult a 2020–2021-es Bajnokok Ligája-idény álomcsapata.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Stine Oftedal Győri Audi ETO KC

Női kézi: „Ha nem fájna, nem lennénk őszinték” – a Győr elnöke Amorim távozásáról

2021-02-14 21:18:17

Mint beszámoltunk róla, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be a keretet illető legfrissebb változásokról: az új vezetőedző a nyártól – a várakozásoknak megfelelően – Ambros Martín lesz, beálló posztra pedig érkezik Crina Pintea és Linn Blohm. A bejelentés részleteiről Bartha Csaba, a győri klub elnöke beszélt a Sport Tv Harmadik félidő című műsorában.

női kézilabda Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim Bartha Csaba Ambros Martín

Női kézi: Martín visszatér, Blohm és Pintea is a Győré – hivatalos

2021-02-14 14:11:08

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be a keretet illető legfrissebb változásokról: az új vezetőedző a nyártól – a várakozásoknak megfelelően – Ambros Martín lesz, beálló posztra pedig érkezik Crina Pintea és Linn Blohm. Eduarda Amorim távozik, de nem vonul vissza, Beatrice Edwige és Puhalák Szidónia szintén máshol folytatja pályafutását. Görbicz Anita játékoskarrierjéről és a klubnál betöltendő jövőbeli szerepéről később születik döntés.

női kézilabda Puhalák Szidónia Linn Blohm Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim