Találatok a Bobby Davison címkére

Találatok száma: 25

A végén az életét is féltette, Davison mégis büszke az FTC-s korszakára

2020-04-14 13:19:44

Bobby Davison, a Ferencváros korábbi edzője, a Sheffield United volt labdarúgója interjút adott a The Athleticnek. A már 61. életévében járó angol felidézte, mennyire nehezen jött ki az FTC-drukkerekkel, akik szerinte egyszerűen csak azért utálták, mert nem magyar. A tréner arról is beszélt, a nyílt konfliktusai jó részét az akkor már korosodó Lipcsei Péter kihagyása okozta. A szakember az FTC irányításához hasonló feladatot azóta sem kapott.  

labdarúgó NB I labdarúgás angol labdarúgás Sheffield United Lipcsei Péter Liban Abdi

FTC: Nem lepett meg, hogy Nagy Ádám berobbant – Davison

2015-12-07 09:05:08

Bobby Davison – aki 2008 elején szakmai menedzserként került az akkor angol tulajdonban lévő Ferencvároshoz – az általa irányított spanyol-portugál akadémiánál ismerhette meg Nagy Ádámot. Az FTC 20 éves labdarúgója azóta valósággal berobbant a magyar futballba, ráadásul nemcsak klubszinten, hanem a válogatottnál is. A szakembert ez nem lepte meg.

Nagy Ádám Fradi Ferencváros FTC Bobby Davison

Anglia: a patinás Leedshez mehet a volt Fradi-edző

2014-06-03 12:46:12

A Yorkshire Evening Post értesülései szerint az angol második ligás Leeds United edzőjelöltjei között szerepel Bobby Davison, az FTC volt szakvezetője. Davison a BBC Radio Leedsnek megerősítette, pályázik a menedzseri posztra.

Leeds United Championship Bobby Davison

Jó Fradi lesz?

2009-07-24 13:07:55

Két összeállítás, az egyik még az NB II-ből, de nem az utolsó két fordulóból, amikor Bobby Davison edző és a légiósok hazautaztak, hanem...

Bobby Davison ferencváros

Davison célja, hogy a Championship színvonalára hozza a Fradit

2009-07-17 04:00:27

Miközben a Ferencváros futballistái a megterhelő sheffieldi edzőtábor után vasárnap este megérkeztek Budapestre, Bobby Davison autóval indult vissza – kedden ér Magyarországra. Az FTC angol mestere a felkészülés második szakaszában már kicsit előre is tekint: olyan Fradit akar, amely folyamatosan nyomást gyakorol ellenfelére, és idővel Championship-szinten futballozik.

Bobby Davison

Pastor Martínez és Ashmore után Alcantara és Adnan Ahmed is aláírhat

2009-07-15 04:00:27

Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója a 100% Fradinak elmondta, a klub megegyezett a Sheffield United vezetőivel, így a 23 éves James Ashmore végleg a Ferencváros játékosa lesz. Bobby Davison vezetőedző összefoglalta az angliai edzőtábor tapasztalatait, és beszélt a próbajátékosokról is.

Bobby Davison James Ashmore Joaquín Pastor Martínez

Davison szerint a Ferencváros készülhet a legjobb körülmények között

2009-07-08 04:00:25

Elutazott Angliába a Ferencváros labdarúgócsapata: a zöld-fehérek péntek késő este foglalták el sheffieldi bázisukat, s szombattól a United edzőközpontjában napi két tréninggel készülnek az első osztályú bajnoki rajtra. Néhány napja a Pápa is elkezdte az edzéseket, így már mindegyik magyar csapat készül a labdarúgó Soproni Liga 2009–2010-es szezonjára. Felkészülési körkép sorozatunkban a két újonc csapattal foglalkozunk.

Soproni_Liga Pápa Véber_György Bobby Davison

Ferencváros: Davison reméli, hogy a klub is profitál majd a pro licencből

2009-07-07 04:00:26

Bobby Davison jelenleg a pro licenc megszerzésén fáradozik – bár a szakember szavaiból az derül ki, hogy nem jelent számára megterhelést a kurzus, sőt… A Ferencváros vezetőedzője azt reméli, hogy a kurzuson szerzett új ismeretek segítenek neki abban, hogy sikeres legyen a zöld-fehérekkel.

Bobby Davison pro licenc

Keith Gillespie és Antal Botond is a tervezett erősítések között

2009-07-03 04:00:25

Már a Fradi is elkezdte. Az NB II Keleti csoportjának bajnoka, az élvonalba három év után visszatérő zöld-fehér csapat labdarúgói péntek óta állapotjavító feladatok elvégzésével gyakorolnak – az angliai edzőtáborra. Bobby Davison, az FTC angol mestere az elmúlt felkészülési időszakokhoz hasonlóan ezen a nyáron is szigorú edzésprogrammal engedte szabadságra játékosait, hogy a keménynek ígérkező sheffieldi túrán már megfelelő fizikumú futballistákkal kezdhesse a munkát.

Bobby Davison Soproni_Liga

Lipcsei: „Megéri szenvedni, mert igenis van visszaút a pokolból”

2009-06-23 04:00:31

Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, három évre szóló megállapodást köt Lipcsei Péterrel a Ferencváros: a csapatkapitány a következő szezonban az első keret futballistája lesz, de már az NB III-as együttes segítőjeként is szerepet vállal, mert a jövőben edzőként számít rá a klub. A harminchét éves középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta, egyelőre a játékos-pályafutását helyezi előbbre, és motiváltabb, mint valaha – a bajnokesélyes Fradiba akarja beverekedni magát.

Lipcsei_Péter Bobby Davison

Bobby Davison ismét megszólalt: Bajnokesélyes lesz a Ferencváros!

2009-06-22 04:00:29

Hosszú ideje nem szólalt meg, a bajnokság hajrájában sem értékelte a meccseket, és amióta hazautazott Angliába, nem hallatott magáról. Bobby Davison, a Ferencváros angol mestere azonban a némaság időszakában sem tétlenkedett: elkezdte a pro licences tanfolyamot, és a csapat keretének megerősítésén fáradozik. Külföldi és magyar futballisták igazolását tervezi, ám szembesült a nehézségekkel: hiába kész az FTC kimagasló fizetéseket adni a kiszemelteknek, a klubok horribilis összegeket kérnek legjobbjaik játékjogáért. Főleg, hogy a tőkeerős Fradi az érdeklődő…

Bobby Davison

Davison szerint a Fradi minden meccse felér egy FA-kupa-döntővel

2009-05-18 04:00:28

Bobby Davison, a Ferencváros vezetőedzője a Derby Telegraphnak úgy nyilatkozott, hogy a Fradival minden mérkőzés olyan, mintha angol FA-kupa-döntőt játszana a csapat. A zöld-fehérek mestere elárulta, a jövőben szívesen dolgozna Spanyolországban vagy újra Angliában.

Bobby Davison

A Fradinál már megkezdődtek a tárgyalások a csapat megerősítéséről

2009-05-09 04:00:25

Három év száműzetés után, hat fordulóval az idény vége előtt vasárnap este feljutást ünnepelhetett a Ferencváros. A bajnoki arany egyelőre még nem garantálható, ám az NB I-es folytatás igen, mivel a zöld-fehéreket pontszámban még beérni képes DVSC II nem kerülhet fel az első osztályba. Bobby Davison vezetőedző a jövővel kapcsolatban a Nemzeti Sportnak elmondta, már megkezdődtek az egyeztetések az erősítésekről, ugyanakkor nehezményezi, hogy az új idény előtt kevesebbet pihenhetnek, mint a többi csapat.

Bobby Davison

Shaw és Ferenczi szerint a Fradinak szüksége van Lipcsei játékára

2009-04-11 04:00:24

Nyolc hónapja kínozza magát, két hete már játékra alkalmas állapotban vár a lehetőségre, Bobby Davison edző mégsem szerepelteti: a súlyos sérüléséből felépülő Lipcsei Péter sem a BKV, sem a Jászberény ellen nem került be a Ferencváros keretébe. Az FTC angol mesterének magyarázata szerint a meccshiány miatt mellőzi a stáb a csapatkapitányt, a szurkolók viszont a pályára követelik – sőt a társak szerint is helye van a Fradiban.

Lipcsei_Péter Bobby Davison

A Ferencváros vezetőedzője szerint tilos visszavenni a tempóból

2009-03-20 04:00:29

A Ferencváros hazai pályán 4–1-re győzte le legnagyobb riválisát, a Bőcsöt. A másodosztály Keleti csoportjának rangadóján már az első félidőben összehozták a négy gólt, a szünet után azonban visszavettek a tempóból a zöld-fehérek. Bobby Davison a Nemzeti Sportnak nyilatkozott „szeleburdi” csapatáról.

Bobby Davison

A „kínai Rooneyval” a soraiban elkezdte a felkészülést a Fradi

2009-01-23 04:00:28

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencváros csapata hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első gyakorláson közel negyven labdarúgó vett részt. Jelen volt a két, Angliából érkező tehetség, Matthew Lowton és Sam Wedgbury, valamint a szigetországból sérülése után visszatérő Liban Abdi és James Ashmore, ezenkívül két kínai próbajátékos is részt vett az első tréningen – adta hírül a 100%Fradi.

Bobby Davison

Kádárt nem szerződteti a Ferencváros, de Savage és Rósa érkezhet

2009-01-07 04:00:21

Nem hagyja el a Ferencvárost. Bobby Davison állítja, mindössze szurkolói spekuláció volt, hogy felvetődött a neve a Derby County esetleges új szakvezetőjeként. A Fradi angol edzője továbbra is a zöld-fehérek megerősítése érdekében tárgyal a kiszemeltekkel – többek között a walesi fenegyerek Robbie Savage-dzsel, de szóba került Kádár Tamás és Rósa Dénes szerződtetése is.

Rósa Dénes Bobby Davison Kádár_Tamás Robbie Savage

Bobby Davison: „A célunk a feljutás és a folyamatos fejlődés”

2008-11-24 04:00:27

A másodosztályban szereplő Ferencváros labdarúgócsapatánál továbbra is a feljutás az elsődleges cél – ezt Bobby Davison vezetőedző jelentette ki a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az angol szakember szerint a televíziós közvetítések jelentős bevételkiesést eredményeznek, így az egyesületnek máshonnan kell előteremtenie az igazolásokhoz szükséges pénzt.

Bobby Davison

Bobby Davison szerint elfogadhatatlan a három hónapos szünet

2008-11-23 04:00:29

Bobby Davison csapata, a Ferencváros túl van az őszi idény tizenöt bajnoki meccsén, s fél szezont követően az első helyről várja a tavaszt. Csakhogy folytatás jó három hónap múlva, amely egy Angliából érkező szakembernek elfogadhatatlan. Bobby Davisont, az NB II Keleti csoportját vezető FTC edzőjét arra kérte a Nemzeti Sport, értékelje a zöld-fehérek eddigi teljesítményét, és mondja el a véleményét a magyarországi futballélet hosszú téli szünetéről.

Bobby Davison

A szurkolók és Davison is elégedetlen; télen új játékosok érkezhetnek

2008-09-13 04:00:24

A Ferencváros játéka az elmúlt mérkőzéseken nem volt túl meggyőző. A rendes játékidőben elért döntetlen után mindössze tizenegyesekkel búcsúztatta a Magyar Kupától a Szigetszentmiklós együttesét, és a Jászberényt is csupán 1–0-ra verték a zöld-fehérek. A teljesítménnyel nemcsak a klub szurkolói, hanem a vezetőedző, Bobby Davison is elégedetlen.

Bobby Davison