Szerda este Budapestre figyel Európa; Constantine: Közelebb az elithez

Vágólapra másolva!
2023.05.30. 22:41
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Szerda este a Puskás Arénában rendezik az Európa-liga döntőjét. A Sevilláról és az AS Romáról, edzőkről és játékosokról minden, amit a valaha volt legrangosabb magyarországi klubmérkőzésről tudni érdemes – Gera Zoltánnal, Szalai Ádámmal, Marco Rossival, Varga Sándorral és persze a Sportrádióban hosszú beszélgetésen részt vevő egykori bolgár aranylabdással, Hriszto Sztoicskovval négy oldalon.
Szerda este a Puskás Arénában rendezik az Európa-liga döntőjét.
A Sevilláról és az AS Romáról, edzőkről és játékosokról minden, amit a valaha volt legrangosabb magyarországi klubmérkőzésről tudni érdemes – Gera Zoltánnal, Szalai Ádámmal, Marco Rossival, Varga Sándorral és persze a Sportrádióban hosszú beszélgetésen részt vevő egykori bolgár aranylabdással, Hriszto Sztoicskovval négy oldalon.

Adnan Kovacevicet nem marasztalták az Üllői úton. A bosnyák hátvéddel Borbola Bence készített búcsúinterjút (?), miután a játékos távozik a Ferencvárostól – ami biztos, Szaúd-Arábiából máris konkrét ajánlata van, így akár Cristiano Ronaldo ellen is pályára léphet az ősszel...

Kevin Constantine már Amerikában van, de a hoki-vb után egy interjúra azért vállalkozott a Nemzeti Sportnak. És Kapolcsi-Szabó Bencének tételesen elmondta, milyen benyomásokat tett rá az elit-világbajnokságon a magyar válogatott, amely szerinte ma már versenyképes a legjobbakkal is, akikkel szemben csökkent a lemaradása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik