L. P. I.
2023.05.30 22:41

Szerda este Budapestre figyel Európa; Constantine: Közelebb az elithez

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Szerda este a Puskás Arénában rendezik az Európa-liga döntőjét. A Sevilláról és az AS Romáról, edzőkről és játékosokról minden, amit a valaha volt legrangosabb magyarországi klubmérkőzésről tudni érdemes – Gera Zoltánnal, Szalai Ádámmal, Marco Rossival, Varga Sándorral és persze a Sportrádióban hosszú beszélgetésen részt vevő egykori bolgár aranylabdással, Hriszto Sztoicskovval négy oldalon.

Adnan Kovacevicet nem marasztalták az Üllői úton. A bosnyák hátvéddel Borbola Bence készített búcsúinterjút (?), miután a játékos távozik a Ferencvárostól – ami biztos, Szaúd-Arábiából máris konkrét ajánlata van, így akár Cristiano Ronaldo ellen is pályára léphet az ősszel...

Kevin Constantine már Amerikában van, de a hoki-vb után egy interjúra azért vállalkozott a Nemzeti Sportnak. És Kapolcsi-Szabó Bencének tételesen elmondta, milyen benyomásokat tett rá az elit-világbajnokságon a magyar válogatott, amely szerinte ma már versenyképes a legjobbakkal is, akikkel szemben csökkent a lemaradása.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.10.02 00:13:08

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A minap egyszer az jutott eszembe, milyen csodálatos lenne, ha egyszer csak betoppannál a »mackós«-ra, hogy újra itt vagy, csak egy félreértés volt ez az egész. Elképzeltem, hogy odaszaladok, és újra megölellek és megölelsz. Micsoda boldogság lenne. Aztán arra gondoltam, hogy de hiszen éppen ez vár ránk egyszer.

2023.10.01 15:42:42

Minden más foci nemzetisport.hu

Csak egyetlen gólt láthattak a nézők, a hazai támadásokban nem volt elég veszély.

2023.09.30 20:10:46

Minden más foci nemzetisport.hu

Kevés volt Stefanescu bombagólja Hagiék ellen, csereként állt be a kis Rivaldo, illetve Kecskés Ákos és Varga Roland is.

2023.09.30 14:44:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Az észak-bácskaiak csütörtökön a görög Olympiakoszt fogadják a TSC Arénában.