Sportrádió: mindenki a PSG elnökét akarta legyőzni padelben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.03.29. 10:49
A Sportrádió reggeli műsorának telefonon volt a vendége dr. Pákay Péter, a Premier Padel klub tulajdonosa, a Magyar Padelszövetség alelnöke, aki arról beszélt, hogy az Európai Klubszövetség kongresszusa alatt esténként milyen élmény volt korábbi kiváló labdarúgók társaságában padelezni. 
Nasszer al-Kelaifi a budapesti klubban – A képre kattintva galéria nyílik
Nasszer al-Kelaifi a budapesti klubban – A képre kattintva galéria nyílik

A spanyol eredetű padel játékot talán a legegyszerűbben a tenisz és fallabda ötvözeteként lehetne leírni. Legutóbb a katari világbajnokságon szembetűnő volt, hogy a helyszínen tartózkodó mintegy száz „FIFA-legenda”, amikor nem meccset nézett vagy kispályán futballozott, akkor ennek az új hóbortnak, a padelnek hódolt: a FIFA által kibérelt luxusszállodák mellett sorakoztak a padelpályák Katarban, s a szenvedély azóta sem múlt el – a hét elején Budapesten rendezte kongresszusát az Európai Klubszövetség (ECA), amelynek a résztvevői esténként a Premier Padel klubban ragadtak ütőt.

„Itt volt például John Terry, a Chelsea meg az angol válogatott legendája, vagy az aranylabdás Andrij Sevcsenko, továbbá Patrick Kluivert, valamint a PSG elnöke, Nasszer al-Kelaifi, és Dzsudzsák Balázs is megtisztelt minket az egyik este. Igaz, Balázs még nem játszott, csak ütögetett velem egy kicsit, de azt hiszem, neki is megjött a kedve, hogy elkezdje ezt a fantasztikus sportágat” – mondta a Sportrádióban dr. Pákay Péter, a klub tulajdonosa, a Magyar Padelszövetség alelnöke, aki azt is elárulta, hogy mindenkinek az volt a célja, hogy a PSG elnökét legyőzze egy mérkőzésen.

A beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik