Megállítani C. Ronaldót; Darnyiék és az ISL

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.22. 23:05
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Szinte már egyetlen percnyi szünet sincs: kedden a BL-ben lép újra pályára a Ferencváros. A szombaton a Honvéd ellen győztes bombagólt szerző Marcel Heister nemcsak azt mondta el, hogy élvezni akarják a torinói fellépést, hanem a Juve legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo lehetséges semlegesítéséről is beszélt Babják Bencének.
Szinte már egyetlen percnyi szünet sincs: kedden a BL-ben lép újra pályára a Ferencváros.
A szombaton a Honvéd ellen győztes bombagólt szerző Marcel Heister nemcsak azt mondta el, hogy élvezni akarják a torinói fellépést, hanem a Juve legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo lehetséges semlegesítéséről is beszélt Babják Bencének.

Volt pozitív minta a Ljubljanánál, így Eb-felkészülés helyett karanténba megy a fél Fradi… Mármint női kézilabda-válogatottunk azon tagjai, akik még nem estek át a koronavírus-fertőzésen. A kellemetlen történetet Papp Bálint szálazta szét…

Véget ért Budapesten a buborékban rendezett Nemzetközi Úszóliga-sorozat (ISL). A záró napot szinte megszámolhatatlan olimpiai bajnoki cím „tekintette meg” a Duna Aréna lelátójáról, hiszen a Wladár, Darnyi, Risztov, Hosszú kvartett is ellátogat(hat)ott a helyszínre.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon: Az NB I 1930-as ötletével, az amatőrként sem olcsó Sárosi Györggyel, a futball 1950-es eszmeiségével és Albert Flóri 1970-es válogatottba követelésével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik