Kép: lefotózták az Aranylabda-szavazás végeredményét?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.03. 18:27
Néhány órával a párizsi Aranylabda-gála előtt a Twitteren terjedni kezdett egy kissé pixeles fotó, amelyen – ha minden igaz – a díj szavazásán kialakult végeredmény látható. A képen az látható, hogy Luka Modric 753 ponttal végzett az első helyen, Cristiano Ronaldo 478-cal a második, Antoine Griezmann 414 ponttal a harmadik helyen. A negyedik és az ötödik helyen Kylian Mbappé és Lionel Messi nevét olvashatjuk.

Madrid Sports on Twitter

BallonDOr 2018 @lukamodric10 753 puntos @Cristiano 478 puntos @AntoGriezmann 414 puntos 4- @KMbappe 347 puntos 5- Messi 280 puntos 7- @raphaelvarane 121 puntos 14- @thibautcourtois 12 puntos 17- @GarethBale11 y @Benzema 19- @SergioRamos 22- @MarceloM12

Ráadásul a France Football hétfő délután el is kezdte apránként kihirdetni a végeredményt – természetesen hátulról indulva. A lista hátsó felében minden stimmelt, a hivatalos végeredmény és a fenti fotó szerint is Sergio Agüeróé a 16. helyezés, a 17. helyen Gareth Bale és Karim Benzema végzett holtversenyben – a mögöttük levők sorrendje is megegyezik a képen láthatóval.

#ballondor on Twitter

They are playing for Real Madrid and they share the 17th place for the 2018 Ballon d'Or: Gareth Bale (@GarethBale11) Karim Benzema (@Benzema) #ballondor




Az olasz Sky Italia korábbi beszámolója szerint az UEFA-nál és a FIFA-nál is az év legjobb labdarúgójának választott Luka Modric nyeri meg a 2018-as Aranylabda-szavazást.

A 2018-as díjátadó gálát december 3-án, Párizsban rendezik meg 21 órai kezdettel – az eseményről élő, szöveges tudósításban beszámolunk.

Az Aranylabda odaítéléséről csak és kizárólag az újságírók döntenek – Magyarországról a Nemzeti Sport futballrovatának vezetője, Vincze András szavaz.

AZ ARANYLABDÁRA JELÖLT 30 FUTBALLISTA
Sergio Agüero(argentin, Manchester City),Alisson Becker(brazil, Liverpool),Gareth Bale (walesi, Real Madrid),Karim Benzema(francia, Real Madrid),Edinson Cavani(uruguayi, PSG),Thibaut Courtois(belga, Real Madrid),Cristiano Ronaldo(portugál, Juventus),Kevin De Bruyne(belga, Manchester City),Roberto Firmino(brazil, Liverpool),Diego Godín(uruguayi, Atlético Madrid),Antoine Griezmann(francia, Atlético Madrid),Eden Hazard (belga, Chelsea),Isco(spanyol, Real Madrid),Harry Kane(angol, Tottenham),N'Golo Kanté (francia, Chelsea),Hugo Lloris(francia, Tottenham),Mario Mandzukic(horvát, Juventus),Sadio Mané(szenegáli, Liverpool),Marcelo(brazil, Real Madrid),Kylian Mbappé(francia, PSG),Lionel Messi(argentin, FC Barcelona),Luka Modric(horvát, Real Madrid),Neymar(brazil, PSG),Jan Oblak(szlovén, Atlético Madrid),Paul Pogba(francia, Manchester United),Ivan Rakitic(horvát, FC Barcelona),Sergio Ramos(spanyol, Real Madrid),Mohamed Szalah(egyiptomi, Liverpool),Luis Suárez(uruguayi, FC Barcelona),Raphaël Varane (francia, Real Madrid)

AZ ARANYLABDA EDDIGI GYŐZTESEINEK NÉVSORA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik