Fotó: bemutatkozott a Lendva magyar vezetősége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.04. 07:46
null
Az egybegyűltek mindent megtudhattak a következő szezonról
Megtartotta idényeleji sajtótájékoztatóját a szlovén másodosztályú labdarúgó-bajnokságra készülő NK Nafta Lendava (Lendva).

A Zalaegerszeg és a Lendva korábban is gyakorta játszott egymással tesztmérkőzéseket, illetve szakmai téren is segítette egymást. Most minden eddiginél jelentősebb a munkakapcsolat.

Végh Gábor, a ZTE FC többségi tulajdonosa a szlovén másodosztályba felkerülő egyesület elnöki tisztségét is betölti, és ezzel egy időben Kocsárdi Gergelyt klubigazgatónak nevezte ki.

„Próbáljuk fejleszteni a lendvai klubot, de a felnőttek mellett párhuzamosan a helyi akadémia működtetése is a feladatom közé tartozik – mondta korábban Kocsárdi Gergely, aki labdarúgóként Magyarországon kizárólag a ZTE-ben futballozott, 458 NB I-es bajnokin 15 gólt szerzett, illetve a 2007–2008-as kiírás őszi szezonjában a Nafta Lendavában is szerepelt. – A szlovén másodosztály augusztus hatodikán kibővített, tizenhat csapatos mezőnnyel rajtol, nincs sok időnk az erősítésre, márpedig az első évben a bennmaradás a célunk. Idővel a szakmai kapcsolat erősítése is feladat lesz a ZTE és a lendvai klub között, sőt elképzelhető, hogy már a jelenlegi szezonban is kölcsönjátékosok érkezhetnek Zalaegerszegről.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik