Felkészülés: Németh K. végig játszott, a Werder ismét kikapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.23. 21:19
A holland Roda magyar labdarúgója, Németh Krisztián végig a pályán volt csapata Mechelen elleni 1–0-s sikere során. A német élvonalbeli Werder Bremen pedig ismét kikapott, ezúttal a Bódog Tamást is foglalkoztató RB Liepzigtől, így továbbra is nyeretlen a felkészülési időszakban.



A német harmadik vonalban szereplő RB Leipzig – mondhatni meglepetésre – hátrányból 2–1-re legyőzte a német élvonalbeli Werder Brement. Mint ismert, a lipcsei gárdánál Bódog Tamás másodedzőként dolgozik.


A német harmadik vonalban szereplő RB Leipzig – mondhatni meglepetésre – hátrányból 2–1-re legyőzte a német élvonalbeli Werder Brement. Mint ismert, a lipcsei gárdánál Bódog Tamás másodedzőként dolgozik.

A Werdernek egyébként nem megy túl jól a felkészülési időszakban: a Király Gáborék elleni 1–1 óta zsinórban négy vereséget könyvelhetett el Robin Dutt vezetőedző, akit idén nyáron neveztek ki a távozó Thomas Schaaf helyére.

Németh Krisztián kezdőként kapott lehetőséget a Rodában, amely a magyar támadót végig soraiban tudta a belga Mechelen elleni 1–0-s siker során. A holland klub hivatalos twitterén vezetett közvetítés szerint a 24 éves csatár már az első félidőben is gyakorta tűnt fel az ellenfél kapuja előtt, de ígéretes lehetőségei során előbb nem tudta megfelelően átvenni a labdát, majd később egy másik szituációnál egy védő az utolsó pillanatban szerelte őt. A tudósítás azt is megjegyzi, hogy Némethet egy alkalommal lerántották a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem ítélt tizenegyest.

A magyar válogatott jövője egyébiránt nem biztos a Rodánál, korábban már írtuk, Ruud Brood vezetőedző új támadót igazolna, így Németh létszámfelettivé válhat.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Red Bull Leipzig (német)–Werder Bremen (német) 2–1
Eintracht Frankfrut (német)–Kayserispor (török) 3–2
Hertha Berlin (német)–Palermo (olasz) 2–1
Hamburg (német)–West Ham (angol) 1–3
Altach (osztrák)–Wolfsburg (német) 1–3
APOEL (ciprusi)–Doxa (ciprusi) 2–1
Roda (holland)–Mechelen (belga) 1–0
KORÁBBAN
Jokohama Marinos (japán)–Manchester United (angol) 3–2
Internazionale (olasz)–Feralpi Salo (olasz) 2–0 (1–0)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik