Thomas Doll felmondott Indonéziában – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.06.12. 18:45
Sevilla FC v APOEL Nikosia: Group A - UEFA Europa League
Thomas Doll elhagyja Indonéziát (Fotó: Getty Images)
A korábban az NB I-es Ferencváros labdarúgócsapatát is irányító Thomas Doll bejelentette a lemondását az indonéz élvonalban szereplő Persija Jakarta vezetőedzői posztjáról. A szakember egy interjúban személyes okokkal magyarázta döntését.

A Ferencvárost 2013 és 2018 között vezető német szakember a Hamburger Morgenpostnak adott villáminterjújában elismerte, hogy az utóbbi időben nem úgy alakultak a dolgok csapatánál, mint szerette volna, ennek ellenére végül a felek jó viszonyban váltak el egymástól. Hozzátette azt is, hogy hiába nagyszerű hely Indonézia, nagyon messze volt Budapesten élő szeretteitől, ez pedig zavarta őt. A jövőben ezért olyan helyen vállalna munkát, amely közelebb van a családjához. 

„Egyszerűen túl nagy a távolság a két ország között. Ilyen kis gyerekekkel még nem lehet állandóan repülni, s az éghajlati viszonyok sem egyszerűek. És szeretném látni, hogy a gyermekeim felnőnek” – mondta el az interjúban Doll, aki két éve szerződött a Persija Jakartához, amellyel az első idényében rögtön második helyen végzett a csapattal, idén viszont csak a 8. helyen zárta a bajnokságot. A szerződéséből eredetileg még hátra lett volna egy esztendő, ezt azonban nem tölti ki. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik