A következő szezontól Huub Stevens lesz a PSV szakvezetője

Vágólapra másolva!
2007.11.19. 10:35
Az eindhoveni Dagblad című újság információi szerint Huub Stevens a következő szezontól a PSV Eindhoven labdarúgócsapatának edzője lesz. Ezt később hivatalos megerősítés is követte a holland klub részéről. A jelenleg a HSV-t irányító szakember szerződése 2008 nyarán jár le Németországban.
Huub Stevens (balra) elhagyja Hamburgot
Huub Stevens (balra) elhagyja Hamburgot
Huub Stevens (balra) elhagyja Hamburgot
Huub Stevens (balra) elhagyja Hamburgot

Huub Stevens 2007 tavaszán egy rosszul szereplő, kieséstől fenyegetett Hamburger SV-t vett át Thomas Dolltól, és a bajnokság végére nemcsak hogy benttartotta őket, hanem egészen az UEFA-kupa-szereplést érő helyig vezette őket.

Nem véletlen, hogy a korábban a Schalkénál és a Herthánál is dolgozó edző nagy népszerűségnek örvend az északnémet városban, ám lehet, hogy nyártól már nem ő irányítja a HSV-t.

Az eindhoveni Dagblad nevű újság szerint ugyanis Stevens a legesélyesebb az edzői posztra a PSV Eindhovennél, mi több, információik szerint a neves szakember 2010-ig szóló szerződést írt alá. Ezt később a holland klub is megerősítette, valamint azt is nyilvánosságra hozta, hogy Stevens érkezéséig az utóbbi években Japánban dolgozó Sef Vergoossen irányítja az együttest.

Stevens felesége hosszabb ideje súlyos beteg, egy eindhoveni kórházban ápolják, így a szakember rengetegszer ingázott Hamburg és a holland város között.

A PSV-nek egyébként a következő szezonban magyar játékosa is lesz, hiszen Dzsudzsák Balázst leigazolta a holland klub.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik