Roda: „Ezért akartam, hogy Németh Krisztián idekerüljön"

Vágólapra másolva!
2012.10.09. 11:39
Németh Krisztián, a holland élvonalbeli Roda magyar légiósa nem szerzett gólt csapata hét végi bajnoki mérkőzésén, de olyan játékot nyújtott, hogy azzal mind maga a labdarúgó, mind az edzője maradéktalanul elégedett volt.

„A szombati meccs után (Németh) úgy érezte, hogy még sohasem játszott ilyen jól a kezem alatt" – mondta Ruud Brood vezetőedző a Venlo ellen 3–0-ra megnyert szombati találkozó utóéletéről.

Brood már a tavasszal, az RKC Waalwijknél is edzője volt Némethnek, és a magyar csatár szombati produkciója azt a fél évet figyelembe véve is kiemelkedő volt.

„Krisztián nagyon rámenősen harcolt, és úgy volt kreatív, hogy közben egy pillanatra sem feledkezett meg a taktikai feladatairól – idézi a Voetbal International a vezetőedző értékelését a szombati összecsapásról. – Ez volt az igazi Németh Krisztián! A most csillogtatott képességeiért akartam, hogy idekerüljön. A sors igazságtalansága, hogy nem sikerült a kapuba találnia. De mindegy, remélhetőleg ez a meccs így is fordulópont lesz a szezonjában."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik