Légiósok: klubja elismerte, Korhut Görögországba szerződik – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.01.13. 09:40
Ahogy azt már korábban jeleztük, a Hapoel Beer-Seva magyar válogatott védője, Korhut Mihály a görög Arisz Szalonikinél folytatja pályafutását.

Az izraeli együttes a hivatalos Facebook-oldalán tett bejegyzést, mely szerint Korhut aláírt az Ariszhoz. Görög sajtóhírek szerint a játékos másfél évre szóló szerződést kötött, a hivatalos bejelentésre vasárnap kerülhet sor. A 30 éves balhátvéd tagja volt a Hapoel Beer-Seva legutóbbi két bajnokcsapatának, a klubnál eltöltött két és fél éve alatt 63 meccsen kapott lehetőséget, és egy gólt szerzett.

Szeretném megköszönni a csapattársaimnak, az edzői stábnak és a szurkolóknak az elmúlt két és fél évet. Nagyon hálás vagyok mindenért. A szurkolóknak hihetetlenül köszönöm a végtelen támogatásukat, és örökké a szívembe zártam őket. A legjobbakat kívánok a jövőre nézve. Nem leszek tovább a csapat tagja, de szurkolni fogok” – búcsúzott közösségi oldalán korábbi csapatától a 15-szörös magyar válogatott hátvéd.

Mint arról korábban beszámoltunk, Korhut hiába verekedte visszamagát a Hapoel Beer-Seva kezdőcsapatába, a klub csatárt szeretne igazolni januárban, a szigorú izraeli légióskorlátozás miatt pedig ez csak úgy jöhet(ett) össze, ha legalább egy külföldi futballista távozik tőlük. Végül Korhutra esett a vezetőség választása, mivel úgy érzik, az ő helyére könnyebb izraeli játékost találni, mint a támadósorba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik