Légiósok: Kleinheisler az első tavaszi fordulóban még nem játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.01. 16:58
null
Egyelőre nem tudni, a magyar válogatott labdarúgó mikor debütálhat Eszéken (Fotó: AFP)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség vizsgálatának lezárultáig az NK Osijek nem tudja regisztrálni a Kazahsztánban egyoldalúan szerződést bontó Kleinheisler Lászlót, aki így a horvát bajnokság első tavaszi fordulójában nem állhat a csapat rendelkezésére – írja a Glas Slavonije című helyi lap. 

 

Mint beszámoltunk róla, a horvát bajnokságban második helyen telelő eszéki klub tájékoztatása szerint Kleinheisler Lászlóingyen igazolt az NK Osijekhez, miután a 24 éves magyar középpályás felbontotta szerződését a kazah bajnokkal. Közben kiderült,hogy az Asztana jelentős összeggel tartozik Kleinheislernek, aki emiatt döntött az egyoldalú szerződésbontás mellett. A kazah klub vezetősége azonban ezt nem fogadta el, így a FIFA-hoz fordult.

A horvátGlas Slavonijearról ír, még nagyjából két hétig tarthat a FIFA vizsgálata, amely addig nem adja ki a Kleinheisler regisztrálásához szükséges papírokat, amíg végső döntés nem születik.

Mindez azt jelenti, hogy a válogatott futballista a hétvégi, tavaszi első fordulóban még biztosan nem állhat Zoran Zekic vezetőedző rendelkezésére. Az eszéki csapat a hatodik helyen álló Hajduk Splittel meccsel vasárnap délután.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik