Légiósok: klubot vált a magyar válogatott játékos, az utódját keresik – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.25. 14:17
Callum Styles a nyári Eb előtt visszatérhet az angol másodosztályba (Fotó: Szabó Miklós)
A Northern Echo már biztosra veszi, hogy az angol harmadosztályú Barnsley magyar válogatott középpályása, Callum Styles a másodosztályú Sunderlandhez szerződik, és a helyi sajtóban már azt találgatják, kivel pótolhatja őt eddigi csapata.



A Northern Echo beszámolója szerint Callum Styles a Barnsleytól a másodosztályú Sunderlandhez szerződik – írja friss cikkében a the72.co.uk, és a portál számba is veszi, kik jöhetnek szóba kiszemeltként a harmadosztályú csapatnál, akik a magyar válogatott középpályását pótolhatják.

Három lehetséges jelöltről írnak, akik közül Owen Moxon és Elliott Watt jelenleg is a harmadosztályban szerepel, míg Jay Matete éppen a Sunderlandtől érkezhetne, miután ebben az idényben sérüléssel is bajlódott, és még nem játszott az első csapatban. 

A cikk kifejti, hogy a 18-szoros magyar válogatott Styles, 2018 nyarán érkezett először a Barnsleyhoz, amely kétszer kölcsönadta (előbb volt klubjának, a Burynek, majd tavaly szeptemberben a Milwallnak), de így is 145 tétmeccsen szerepelt a klub színeiben és 13 gólt szerzett.


A napokban már beszámoltunk róla, hogy a Championshipben 10. helyen álló Sunderland szerződtetné a középpályást, akiért a hírek szerint kétmillió fontos kivásárlási ár szerepel a jövő nyárig szóló szerződésében, és ha hinni lehet az angol sajtóértesüléseknek, akkor hamarosan be is jelenthetik az átigazolását.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik