Légióssors: Gyepes szívesen maradna Portsmouth-ban, ha...

Vágólapra másolva!
2013.02.09. 23:18
Szívesen maradna az angol harmadosztályú Portsmouth labdarúgócsapatának légiósa Gyepes Gábor. Amennyiben végre rendeződne és stabil háttere lenne a klubnak, hosszabb távon is el tudná képzelni magát a Fratton Parkban.

„Nyitva hagytam a lehetőségét annak, hogy távozom, de nem történt semmi – utalt chichester.co.uk oldalnak adott nyilatkozatában a téli átigazolási időszakra Gyepes. – Azt viszont nem akartam, hogy csak úgy elmegyek a semmire, és várok a csodára. Akkor már inkább maradok, és próbálok segíteni a klubon, minél többet játszani. És majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Elégedett vagyok a klubnál, mert ez egy nagyszerű együttes. Várjuk az új tulajdonost, mert a mostani körülmények nem profik. Amióta itt vagyok, minden héten hallom, hogy már csak pár hét, és megvásárolják a klubot, de eddig még nem történt semmi. Ha az új tulajdonosnak komoly tervei lesznek, és motivációt érez az előrelépésben, akkor szeretnék ebben részt venni. Viszont én most csak várok, hogy történjen valami.” Gyepes. – Azt viszont nem akartam, hogy csak úgy elmegyek a semmire, és várok a csodára. Akkor már inkább maradok, és próbálok segíteni a klubon, minél többet játszani. És majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Elégedett vagyok a klubnál, mert ez egy nagyszerű együttes. Várjuk az új tulajdonost, mert a mostani körülmények nem profik. Amióta itt vagyok, minden héten hallom, hogy már csak pár hét, és megvásárolják a klubot, de eddig még nem történt semmi. Ha az új tulajdonosnak komoly tervei lesznek, és motivációt érez az előrelépésben, akkor szeretnék ebben részt venni. Viszont én most csak várok, hogy történjen valami.”

A Portsmouth 31 meccsen 21 pontot szerzett, ez a 23., utolsó előtti helyhez elég a ligában, bár a tabella utolsó helyén álló, egypontos hátrányban lévő Hartlepool United egy mérkőzéssel kevesebbet játszott nála. Gyepesék 33 szerzett góljuk mellett 56-t kaptak: utóbbi a legtöbb a ligában.

„Nehéz dolgod van akkor, amikor minden héten más játékosok kerülnek be a csapatba. Normális esetben az előszezonban érik össze egy csapat, de itt a szezon közben kell felépíteni, mert a játékosok ki- és bekerülnek. Ez egy kicsit őrült helyzet.”

Amint arról korábban már beszámoltunk: Gyepesék ma a 32. fordulóban kétgólos vereséget (2–0) szenvedett az AFC Bournemouth vendégeként. A magyar védő kezdőként lépett pályára, és végig játékban volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik