NB III: a rekorder edző szép és motiváló feladatot kapott

Vágólapra másolva!
2016.06.29. 10:04
A legutóbb Komlón dolgozó fiatal vezetőedzővel, Varga Balázzsal kezdte meg szerdán a felkészülést a labdarúgó NB III következő szezonjára a Szekszárdi UFC.

A mindössze 30 esztendős Varga Balázs – akit fiatalsági rekordja kapcsán nemrégiben, még 29 évesen megszólaltattunk – utánpótlásszinten már dolgozott edzőként Szekszárdon, és édesapja játékosmúltja is a klubhoz köti.akit fiatalsági rekordja kapcsán nemrégiben, még 29 évesen megszólaltattunk – utánpótlásszinten már dolgozott edzőként Szekszárdon, és édesapja játékosmúltja is a klubhoz köti.

A Komlóval megyei bajnokságot nyerő, majd a legutóbbi szezonban az NB III-ban az élbolyban végző trénerrel hosszú távra tervez a szekszárdi klubvezetőség – írja a teol.hu.

„A döntésemben szerepet játszott, hogy Szekszárdon olyan infrastruktúra áll rendelkezésre, melyet magasabb osztályban is megirigyelhetnének. Úgy gondolom, minden feltétel adva van a jó munkavégzéshez. A keret szerintem jó, annál biztosan többre hivatott, mint ahogyan az elmúlt évben szerepelt. Szép és motiváló feladat számomra, hogy feljebb emeljük a felnőttcsapatot” – idézi a regionális portál Vargát.

A Szekszárd legutóbb a szezon hajrájában harcolta ki a bennmaradást az NB III Középcsoportjában; a záró fordulóban éppen a Komlót 1–0-ra legyőzve mozdult el az utolsó helyről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik