NB II: Sokszor elképzeltem, milyen lesz a Honvéd-tábor előtt gólt lőni – Pekár István

Vágólapra másolva!
2023.09.03. 21:09
A Budapest Honvéd vezetőedzője szerint aki eddig nem hitt a sorsban, az kezdje el, mert az, hogy Pekár István lőtte a kispestiek győztes gólját az ETO FC Győr ellen, az valahol sorsszerű volt. A 19 éves védő az NSO Tv-nek elmondta, Pinezits Máté csupán annyit kért tőle, amikor a 90. percben beállt, hogy fejeljen egy gólt, s ő ezt két perc múlva teljesítette is. 

„Sokszor elképzeltem, hogy milyen lesz a Honvéd-tábor előtt gólt lőni” – árulta el Pekár István az NSO Tv-nek, miután csereként beállva győztes gólt fejelt a Győr ellen.

Videónkból az is kiderül, hogy úgy élte-e meg ezeket a pillanatokat, ahogy arról álmodott, s mikor fogta fel, hogy mi történt vele néhány perc leforgása alatt az első NB II-es bajnokiján. Emellett beszélünk arról, hogy honnan merített a csapat lelki erőt, miután Ivan Lovricot kiállították a 88. percben, s ez a listavezető ellen emberhátrányban megszerzett győzelem mit jelenthet a folytatásra.

LABDARÚGÓ NB II
7. FORDULÓ

BUDAPEST HONVÉD–ETO FC GYŐR 2–1 (1–0)
Budapest, Bozsik Aréna, 3280néző. Vezette:Farkas Ádám (Szécsnyi István, Szalai Dániel)
HONVÉD:Dúzs – Eördögh, Szabó A. (Pekár I., 90.), Lovric, Benczenleitner – Kocsis G., Bocskay, Adorján (Nyitrai, 82.) – Kerezsi, Holman, Kocsis D.Vezetőedző:Pinezits Máté
ETO:Pap E. – Vera (Kovács M., 76.), Szépe, Keresztes K., Csontos D. – Bumba, Anton (Vingler, 87.), Riquelme (Tóth R., 68.) – Kröhn (M. Diarra, a szünetben), Lacza (Huszár M., a szünetben), Skvarka.Vezetőedző:Antonio Munoz
Gólszerző:Kerezsi (8.), Pekár I. (90+2), ill. Huszár M. (54.)
Kiállítva:Lovric (88.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik