H. Á. 2019.12.23 19:31 Frissítve: 2019.12.25 03:45

NB II: legutóbb az izraeli élvonalban szereplő támadót igazolt a Vasas

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC hivatalos honlapján tudatta, három évre szóló szerződést kötött az izraeli élvonalbeli Hapoel Kfar Szabánál a múlt hét végén szerződést bontó Vernes Richárddal.

 

Gyorsan egymás tenyerébe csapott Vernes (jobbra) és Nagy Miklós (Fotó: vasasfc.hu)

 

A mindkét szélen és csatárként is bevethető magyar futballista a nyáron a Diósgyőrt elhagyva szerződött a másodosztály rájátszását megnyerő gárdához, amely 14 fordulót követően a 9. helyen áll az élvonalban.

A 27 éves Vernes az idényben csupán négy bajnokin jutott szóhoz, összesen 151 percet játszott, s szerződése felbontása után szabadon igazolhatóvá vált.

Nem sokáig maradt klub nélkül Vernes, a másodosztályban szereplő Vasas ugyanis hétfőn délután hivatalos honlapján bejelentette a szerződtetését.

„Céljaink eléréséhez – a fiatal, saját nevelésű, tehetséges játékosok fokozatos beépítése mellett – a jelenlegi keretünk felfrissítése, néhány poszton történő megerősítése is szükséges. Inkább a minőségre törekszünk ebben, mint a mennyiségre, és véleményem szerint Vernes Richárd komoly erősítést jelenthet számunkra a támadószekcióban. Szakmai stábunk mai cseréjét követően ezzel a ›villámigazolással‹ is bizonyítani szeretnénk, hogy komoly terveink vannak a Vasasnál és teszünk is azért, hogy ezeket megvalósítsuk” – idézte Nagy Miklós klubigazgatót a vasasfc.hu

2021.01.13 22:24:46

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Vajon egy tíz-húsz éve megszűnt csapat emlékét őrző, faluvégi enyészetnek átadott futballpálya továbbra is „szent térnek” számít-e, vagy már lehet rá hordani trágyát, bontott téglát, tört betoncsövet?

2021.01.02 08:27:03

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER (szöveg), ÁRVAI KÁROLY (fotók)

Megszűnt csapatok legendái Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, a fehérgyarmati járásból.

2020.12.17 13:01:53

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT, PÓSFAI GYULA

A koronavírus-járvány közrejátszott több csapat helyezésében • Elfogadhatóan teljesített a Szentlőrinc, gyengén a DEAC.

2020.12.14 11:01:04

Labdarúgó NB II KVANDUK BENCE

Egy pontot tudott otthon tartani az őszi szezon utolsó meccsén a Pécs, de így is a második helyre lépett.