Videoton: Burcsa ma megy Casoniért, akinek érkezése Franciaországban is téma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 07:24
A Nemzeti Sport már szombaton, elsőként jelezte, hogy jó eséllyel a francia Bernard Casoni lesz a Videoton vezetőedzője a következő szezonban, ő váltja a fehérváriakkal bajnoki címet nyerő Joan Carrillót, hétfői hírünk szerint az új edző kétéves szerződést köthet. Az információt a francia sajtó is megerősítette, akár már ma egyezség születhet.

A vezető francia sportlap, a L'Equipe internetes oldala hétfőn este megerősítette a Nemzeti Sport Online információját, hogy a februárban a másodosztályú Valenciennestől menesztett Bernard Casoni hamarosan kétéves szerződést köthet a magyar bajnok Videotonnal. a Nemzeti Sport Online információját, hogy a februárban a másodosztályú Valenciennestől menesztett Bernard Casoni hamarosan kétéves szerződést köthet a magyar bajnok Videotonnal.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Videoton klubigazgatója, Burcsa Győző kedden utazik Franciaországba, hogy véglegesítsék az 53 éves Casoni szerződtetését.

A francia szakember Burcsa Győző kapcsolatain keresztül kerülhetett képbe a Videotonnál. Burcsa 1985 és 1989 között futballozott Franciaországban, három klubnál fordult meg, köztük annál az Auxerre-nél, melynél Casoni később edzőként dolgozott.

Egyébként az 1980-as években Casoni is a francia élvonalban futballozott, és bár Burcsával nem játszott egy csapatban, alighanem már régóta ismerik egymást.

Joan Carrillónak még egy évig szólna a szerződése Fehérváron. Iránta a horvát Hajduk Split és az izraeli Maccabi Tel-Aviv is érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik