Újpest: Suljic biztos abban, hogy máshol folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.20. 15:13
Asmir Suljic, az Újpest labdarúgója egy boszniai portálnak kijelentette: a következő szezontól biztosan más csapatban futballozik majd.

A bosnyák válogatottba vágyó Asmir Suljic a Nemzeti Sportnak a napokban még csak valószínűsítette, hogy a következő idényben más csapatban, erősebb bajnokságban játszik majd, ám a klix.ba-nak már határozottabban fogalmazott.

„A bajnokság végéig el kell dőljön, hol futballozom a következő szezonban. Habár az Újpesttel kötött hároméves szerződésem még nem jár le, biztosra veszem, hogy a következő idényben más klubban játszom majd” – idézi a boszniai honlap a 2016 nyaráig szerződésben lévő támadót.

Suljicot büszkeséggel tölti el, hogy a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) voksolásán bekerült a 2014–2015-ös idény álomcsapatába.

„Nagyszerű, hogy egyedüli külföldiként beválasztottak az All-Star-csapatba. Ez is annak bizonyítéka, hogy jól végzem a munkámat. Valóban remek idényem volt, sok területen fejlődtem, bízom abban, hogy a karrierem felfelé ívelő pályán marad” – mondta Suljic, akit egyedül az tölt el keserűséggel, hogy a tavalyi sikereket (Magyar Kupa- és Szuperkupa-diadal) az idén nem tudta megismételni a lila-fehérekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik