NB I: Szeretjük a sorozatokat, nemcsak a Netflixen – Szabó István

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.04.02. 17:28
null
Szabó István szereti a sorozatokat (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Kecskeméti TE a Széktói Stadionban 1–0-ra kikapott a Mezőkövesdtől, így nincs már hazai pályán veretlen csapat a bajnokságban. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A Mezőkövesd trénere, Kuttor Attila speciális mérkőzésről beszélt, hiszen nem sokkal a kezdő sípszó előtt leszakadt az ég, és állt a víz a pályán.

„Mindkét csapat egyszerű játékra rendezkedett be, a küzdelemről szólt a találkozó. Sokat tettünk azért, hogy a szerencse is mellénk álljon, és a küzdelmünk végül győzelmet ért. Ezen a vizes pályán a párharcok megnyerése volt a kulcs, az tudott kezdeni valamit a labdával, akinek sikerült. Bár az sem sokat, mert vezetni és passzolni a labdát nem nagyon lehetett.”

KUTTOR ATTILA SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

A Kecskemét vezetőedzője, Szabó István elárulta: a vizes pálya miatt módosítania kellett csapata taktikáján.

„Magasan szerettünk volna eredetileg játszani, de az időjárás miatt a Mezőkövesd csak előre rugdosta a labdákat. Ennek ellenére nagyszerű első és második félidőt produkáltunk, öt-hat nagy helyzetünk is volt. Ha ezt kibírja az ellenfél, ilyen jól védekezik, és még egy gólt is tud rúgni, akkor nincs más dolgom, mint gratulálni. De a játékosaimnak is csak gratulálni tudok, ahogy felépítették a játékot, csak a végén hiányzott mindig egy jobb döntés. Mindent megpróbáltunk, sok lehetőségünk volt, sajnos ma nem jött össze.”

A KTE ezzel utolsó csapatként szenvedett vereséget hazai pályán, 13 hónap után először talált legyőzőre a Széktói Stadionban.

„Szeretjük a sorozatokat, nemcsak a Netflixen, hanem itt is. Szenzációs dolog volt ez, nem lesz így mindig. Sok mindenkit be lehet csapni, de a szurkolókat nem, akik állva tapsolták a fiúkat, mert látták, hogy megtettünk mindent.”

SZABÓ ISTVÁN SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

SZUHODOVSZKI: SAJNOS EL KELLETT HINNEM, MERT LÁTTAM, PRISCITELLI MIT MŰVEL

LABDARÚGÓ NB I
25. FORDULÓ

Kecskeméti TE–Mezőkövesd-Zsóry 0–1 (0–0)
Kecskemét, Széktói Stadion, 2234 néző. Vezette: Berke
Gólszerző: Besirovic (51.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik