NB I: Kuttor Attila lehet a Mezőkövesd új edzője

Vágólapra másolva!
2017.10.16. 11:50
null
Radványi Miklós távozik a Mezőkövesdtől (Fotó: Meder István)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Kuttor Attila váltja Radványi Miklós vezetőedzőt a Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapatának kispadján. Hétfő délután a klub bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Radványi Miklós vezetőedzővel, az új tréner bemutatását pedig keddre ígérte.

 


A borsodi (miskolci) születésű, játékosként 19-szeres válogatott Kuttor Attila ideiglenes megbízással már dolgozott NB I-es csapat (Haladás) vezetőedzőjeként.

Mint beszámoltunk róla, a DVSC elleni hétvégi bajnoki vereség (0–2) után Radványi Miklós egyebek mellett a következőket nyilatkozta:

Kuttor Attila beugró Hali-edzőként (Fotó: Nemzeti Sport)
Kuttor Attila beugró Hali-edzőként (Fotó: Nemzeti Sport)

„A sok kudarc mentálisan megviselte a csapatot, nem tagadom, engem is. Át kell gondolni, mi az, ami még nem káros az ember egészségére. Azt gondolom, a hét elején leülünk az elnök úrral, nyugodtan átbeszéljük a helyzetet, és egyeztetünk a folytatásról.”

A Mezőkövesd remekül, két győzelemmel kezdte a 2017–2018-as bajnokságot, de az azóta lejátszott 10 fordulóban egyszer sem nyert (három döntetlen, hét vereség), és visszacsúszott a kiesést jelentő 11. helyre.

Radványi az előző szezon hajrájában, Tomiszlav Szivics távozása után került a csapathoz, amelyet benntartott az élvonalban. A dunaszerdahelyi születésű tréner bajnoki mérlege a Mezőkövesddel: három győzelem, öt döntetlen, nyolc vereség.

FRISSÍTÉS

Hétfő délután hivatalos honlapján jelentette be a Mezőkövesd, hogy Radványi Miklós vezetőedzővel közös megegyezéssel szerződést bontott. A délutáni edzést Elek Norbert és az U19-as gárda trénere, Bocsi Zoltán tartja, az új vezetőedzőt kedden nevezik meg.

EDZŐVÁLTÁSOK AZ NB I 2017–2018-AS SZEZONJÁBAN
2017. augusztus 29.Haladás
Mészöly Géza helyett Pacsi Bálint
2017. szeptember 16.
Mezőkövesd
Radványi Miklós helyett ???
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik