BABJÁK BENCE, PUSZTAI VIOLA 2021.04.08 12:58 Frissítve: 2021.04.08 12:58

Labdarúgás: A Fradi 95-ös BL-csapatával legyőznénk Rebrovékat – Lisztes Krisztián

Lisztes Krisztián tudatosan készült arra, hogy pályafutása befejezése után edzőként hasznosítsa mindazt a tudást, amit a németországi légiósévek alatt megszerzett. Ezt jelenleg az UDSE nevű utánpótlás-nevelő klubnál teszi nap mint nap. A Sportkrém stábjának többek között beszélt arról, milyen edzőnek tartja magát, miért van hiányérzete a játékos-pályafutása miatt, s miért nem emlékszik vissza jó szájízzel a VfB Stuttgarttal nyert Német Kupára. Emellett egy kis játékban is benne volt. 

 

Arra kértük, képzelje el, hogy a Ferencváros 1995-ös Bajnokok Ligája-csapata megmérkőzik Szerhij Rebrov mostani FTC-jével, és válaszolja meg, melyik kerülne ki győztesként? 

„Biztos jó meccset játszanánk egymással, és merem azt mondani, hogy megvernénk őket. Ők meg biztos azt mondanák, hagyjátok már ezt a hülyeséget – felelte nevetve.  

Videónkból az is kiderül, mire alapozza, hogy nyernének Rebrovék ellen, s arról is szó esik, hogy szerinte mi változott a hazai utánpótlás-nevelésben, amióta tizenévesként ő is csak álmodozott a BL-szereplésről vagy a Bundesligáról. Továbbá, arról is beszél, hogyan élte meg 20 évesen, hogy a Bajnokok Ligáját megjárt labdarúgóként Stuttgartban azt sem tudták, kicsoda, s hogy a németek nem törődtek a játékosok lelkével. 

2021.04.10 13:46:58

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A kiesés elől menekülő vendégek a 83. percben emberelőnybe kerültek, de ezt sem sikerült gólra váltani.

2021.04.09 19:23:52

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Pintér Attila csapata odahaza szenvedett vereséget, pedig sokáig emberelőnyben futballozhatott.

2021.04.05 07:40:01

Labdarúgó NB I MOHAY GÁBOR

A korábban szellemes nyilatkozatairól is ismert edző a háttérből követi a magyar futballt.