Honvéd: Nebojsa Vignjevics visszatér Magyarországra – NS-infó

P. T.P. T.
Vágólapra másolva!
2022.02.01. 14:55
null
Nebojsa Vignjevics másodszor dolgozhat Magyarországon (Fotó: NS-archív)
A Budapest Honvéd vasárnap bontotta fel azonnali hatállyal Horváth Ferenc szerződését, és bár az utódját még nem nevezte meg, a Nemzeti Sport már a keddi számában arról írt, hogy Nebojsa Vignjevics lehet a piros-feketék új vezetőedzője. Nos, információnk szerint a kispestiek hamarosan bejelenthetik, hogy a korábban az Újpestet (is) irányító szerb szakember visszatér Magyarországra.

 

Mint megírtuk, Mátyus János mellett külföldi szakemberek kerültek szóba Horváth Ferenc utódjaként. Beszámoltunk arról is, hogy nem lenne meglepetés, ha végül Nebojsa Vignjevics ülhetne le a kispadra. Hozzátettük, bár a szerb trénert megállapodás köti az FK Liepajához, ha rá esne a Honvéd választása, alighanem van az a pénz, amiért elengedik Lettországból…

Nos, a hírek szerint a Liepeja vezetői nem gördítenek akadályt a 2013 októbere és 2020 júniusa között Újpesten dolgozó, a lila-fehéreket két Magyar Kupa-győzelemig vezető szakvezető távozása elé – olyannyira nem, hogy a Nemzeti Sport úgy tudja, az 53 esztendős edző már el is köszönt a lett bajnokság márciusi nyitányára csaknem egy hónapig Törökországban készülő csapattól.

Természetesen megkerestük a klubot ez ügyben, azt a választ kaptuk, hogy sajtóértesülést nem szeretnének kommentálni, ha lesz bejelentenivalójuk, hivatalos keretek között, a klubhonlapon megteszik.

Annyi bizonyos, a szakmai stábban több változás lesz, a keddi edzés mindenesetre Lázár Zsolt erőnléti edző vezetésével zajlott. Mindazonáltal megjósolható, hogy hamarosan már Nebojsa Vignjevics felügyeli a szakmai munkát…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik