P. T. 2022.02.01 14:55 Frissítve: 2022.02.01 18:11

Honvéd: Nebojsa Vignjevics visszatér Magyarországra – NS-infó

A Budapest Honvéd vasárnap bontotta fel azonnali hatállyal Horváth Ferenc szerződését, és bár az utódját még nem nevezte meg, a Nemzeti Sport már a keddi számában arról írt, hogy Nebojsa Vignjevics lehet a piros-feketék új vezetőedzője. Nos, információnk szerint a kispestiek hamarosan bejelenthetik, hogy a korábban az Újpestet (is) irányító szerb szakember visszatér Magyarországra.

Nebojsa Vignjevics másodszor dolgozhat Magyarországon (Fotó: NS-archív)

 

Mint megírtuk, Mátyus János mellett külföldi szakemberek kerültek szóba Horváth Ferenc utódjaként. Beszámoltunk arról is, hogy nem lenne meglepetés, ha végül Nebojsa Vignjevics ülhetne le a kispadra. Hozzátettük, bár a szerb trénert megállapodás köti az FK Liepajához, ha rá esne a Honvéd választása, alighanem van az a pénz, amiért elengedik Lettországból…

Nos, a hírek szerint a Liepeja vezetői nem gördítenek akadályt a 2013 októbere és 2020 júniusa között Újpesten dolgozó, a lila-fehéreket két Magyar Kupa-győzelemig vezető szakvezető távozása elé – olyannyira nem, hogy a Nemzeti Sport úgy tudja, az 53 esztendős edző már el is köszönt a lett bajnokság márciusi nyitányára csaknem egy hónapig Törökországban készülő csapattól.

Természetesen megkerestük a klubot ez ügyben, azt a választ kaptuk, hogy sajtóértesülést nem szeretnének kommentálni, ha lesz bejelentenivalójuk, hivatalos keretek között, a klubhonlapon megteszik.

Annyi bizonyos, a szakmai stábban több változás lesz, a keddi edzés mindenesetre Lázár Zsolt erőnléti edző vezetésével zajlott. Mindazonáltal megjósolható, hogy hamarosan már Nebojsa Vignjevics felügyeli a szakmai munkát…

 

2022.06.28 22:46:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nyilván kiderül már az eddigiekből is, hogy elfogult vagyok Nikoliccsal, már régóta. Azért is, mert történhet(ett) vele bármi, nem jön ki a sodrából. Most, kiebrudalásakor is úriemberként kommentált közösségi oldalán, »fura helyzeteket produkál olykor az élet« – ez volt a legerősebb megfogalmazása.

2022.06.28 16:43:38

Labdarúgó NB I MURÁNYI DOMONKOS

Loncar duplájára alapozva a zöld-fehérek magabiztosan nyertek német ellenfelükkel szemben.

2022.06.28 09:31:45

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

A várt Ferencváros–Újpest döntő ugyan nem jött össze, ám a finálét így is 18 ezren látták a Hungária úton.

2022.06.27 19:25:54

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Hunyjuk le a szemünk, és látni fogjuk: szabadrúgás jön, áll egy kicsi, törékeny srác a labda mögött, lép kettőt, megtekeri, és száll, száll a labda eszeveszetten pörögve a bal felső sarok felé. A többi – ahogy Hamlet mondaná – néma csend!

2022.06.27 19:17:48

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Talán csak a »tejjel-mézzel folyó Kánaán« kifejezés nem hangzott el.