P. T. 2022.02.01 14:55 Frissítve: 2022.02.01 18:11

Honvéd: Nebojsa Vignjevics visszatér Magyarországra – NS-infó

A Budapest Honvéd vasárnap bontotta fel azonnali hatállyal Horváth Ferenc szerződését, és bár az utódját még nem nevezte meg, a Nemzeti Sport már a keddi számában arról írt, hogy Nebojsa Vignjevics lehet a piros-feketék új vezetőedzője. Nos, információnk szerint a kispestiek hamarosan bejelenthetik, hogy a korábban az Újpestet (is) irányító szerb szakember visszatér Magyarországra.

Nebojsa Vignjevics másodszor dolgozhat Magyarországon (Fotó: NS-archív)

 

Mint megírtuk, Mátyus János mellett külföldi szakemberek kerültek szóba Horváth Ferenc utódjaként. Beszámoltunk arról is, hogy nem lenne meglepetés, ha végül Nebojsa Vignjevics ülhetne le a kispadra. Hozzátettük, bár a szerb trénert megállapodás köti az FK Liepajához, ha rá esne a Honvéd választása, alighanem van az a pénz, amiért elengedik Lettországból…

Nos, a hírek szerint a Liepeja vezetői nem gördítenek akadályt a 2013 októbere és 2020 júniusa között Újpesten dolgozó, a lila-fehéreket két Magyar Kupa-győzelemig vezető szakvezető távozása elé – olyannyira nem, hogy a Nemzeti Sport úgy tudja, az 53 esztendős edző már el is köszönt a lett bajnokság márciusi nyitányára csaknem egy hónapig Törökországban készülő csapattól.

Természetesen megkerestük a klubot ez ügyben, azt a választ kaptuk, hogy sajtóértesülést nem szeretnének kommentálni, ha lesz bejelentenivalójuk, hivatalos keretek között, a klubhonlapon megteszik.

Annyi bizonyos, a szakmai stábban több változás lesz, a keddi edzés mindenesetre Lázár Zsolt erőnléti edző vezetésével zajlott. Mindazonáltal megjósolható, hogy hamarosan már Nebojsa Vignjevics felügyeli a szakmai munkát…

 

2023.06.09 23:54:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Kegyetlen látvány volt, amikor Marco Rossi (nem a miénk...), a Genoa akkori középpályása és csapatkapitánya begyűjtötte a pályán a dresszeket társaitól, akik szépen sorban, engedelmesen átnyújtották neki. Nem lehet szebben mondani: azokban a pillanatokban aljasul, csoportosan, mindenki szeme láttára megerőszakolták a futballt.

2023.06.09 23:23:16

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.06.06 23:26:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A KTE-sikeredző, Szabó István neve már az NB II-es szereplés idején is ott volt a HLSZ Év szakvezetője jelöltlistáján. Az persze más kérdés, hogy másodosztályú edzőként akkor legfeljebb rivalizálhatott és nyilván nem versenyezhetett a válogatottat az Eb-szereplésig vezető szövetségi kapitánnyal, Marco Rossival.

2023.06.03 00:11:45

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Hogy hogyan és ki miatt alakult így, azt nehéz szétszálazni.

2023.06.01 22:48:55

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mindig van egy center, akire kijön a figura.

Ajánló beállításra vár