I. SZ. 2021.07.26 14:10 Frissítve: 2021.07.26 15:07

Honvéd: a Villarreal alelnöke a tulajdonost és a klubot dicsérte

A Villarrealt lenyűgözte a Budapest Honvéd elleni szombati stadionavató mérkőzés körítése. A koronavírusos esetek miatt B-csapatával érkező, a kispestiekkel 0–0-s döntetlent játszó Európa-liga-győztes klub vezetői nyitottak arra, hogy a jövőben is együttműködjön a két klub.

A spanyolokat lenyűgözte a Bozsik Aréna avatója, ahogy a tulajdonos tervei is (Fotó: Török Attila)

„A mérkőzéssel avatták fel a csodálatos Bozsik Arénát, a mérkőzés előtt is izgalmas dolgok történtek, mint zenei előadások, fergeteges hangulat, a pálya közepén landoló ejtőernyős. Teljes volt a fesztivál” – írja a spanyol klub összefoglalója.

A Villarreal alelnöke, José Manuel Llaneza átérezte az új stadion átadásával új korszakot indító Honvéd helyzetét. A beszámoló kiemelte, hogy Mendelényi Dániel tulajdonos és Kun Gábor klubigazgató kiemelkedő vendéglátónak bizonyult.

„Át tudom élni, mit jelent ez a Honvéd számára. A Villarreal most elért sikere egy huszonöt éve elkezdett program eredménye. Mendelényi úr terve is nagyon biztató, ugyanazt a szenvedélyt érzem, mint ami ránk is jellemző. Nyitottak vagyunk az együttműködésre. Sok sikert kívánok neki és a fantasztikus stábjának” – idézte José Manuel Llanezát a klub honlapja.

2021.09.27 17:02:03

Labdarúgó NB I Munkatársunktól

A felcsúti futballklub elnöke Alcsútdobozon vette el az ismert televíziós műsorvezetőt, voltak vendégek a futballvilágból is.

2021.09.26 16:34:52

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A Fradi sorozatban kilencedszer nyert odahaza a lila-fehérek ellen, pedig az Újpest emberhátrányban sem adta fel.

2021.09.26 13:02:17

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bár megszerezte a vezetést a Debrecen Kisvárdán, megtartani már nem tudta az előnyt.