CS. M. 2022.01.25 13:14 Frissítve: 2022.01.25 13:31

FTC: Fegyelem és szigor van, mindenki beállt a sorba – Botka Endre

A labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros csütörtökön játssza első tétmeccsét új vezetőedzőjével, Sztanyiszlav Csercseszovval a kispadon. A Puskás Akadémia elleni rangadó előtt az FTC magyar válogatott védője, Botka Endre nyilatkozott csapata új tréneréről a Digi Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Botka Endre szerint mindenki beállt a sorba a Fradinál (Fotó: Tumbász Hédi)

 

Megkérdőjelezhetetlen, hogy az ő edzésén fegyelem és szigor legyen” – mondta új vezetőedzőjéről a Digi Sport napindító műsorában Botka Endre, az FTC magyar válogatott védője. – Ennek ellenére próbálja belecsempészni a vicceket is az edzésbe, de mindenki tudja, hogy hol a határ. Csercseszov karakterével olyan plusz figyelem érkezett az edzésekre, ami elengedhetetlen. Azt látom, hogy mindenki beállt a sorba, és bízom benne, hogy ez így is fog maradni. Aki nem így tesz, annak szerintem meg vannak számlálva a napjai.”

Két nehezebb mérkőzéssel kezdünk, de ez abban segíthet nekünk, hogy mindenki maximálisan fókuszált lesz. Itt már nem lesz idő próbálgatni, tényleg száz százalékot kell hozni, bármi legyen” – utalt a válogatott védő a Puskás Akadémia elleni bajnoki rajtra és az Újpest elleni vasárnap esti derbire. 

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!  

2022.05.17 22:30:11

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Ahogy mondani szokás: a tabella nem hazudik.

 

2022.05.16 23:16:03

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY.Érvek szólnak mellettük – nem ellenérvek ellenük.

2022.05.15 22:46:05

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. S a gyors forgásba nagyszerű hajrája ellenére az MTK szédült bele.