P. K. 2021.08.02 19:24 Frissítve: 2021.08.02 19:43

FTC: a jövőben nem biztosítják a névhasználatot a futsalcsapatnak

A Ferencvárosi Torna Club a hivatalos honlapján, a fradi.hu-n közölte, hogy a jövőben nem biztosítja a névhasználatot a futsalcsapatnak, amely így más néven folytathatja szereplését.

A futsalosok nem folytathatják szereplésüket a Ferencváros kötelékében (Fotó: fradi.hu)

 

„A Ferencvárosi Torna Club, mint az FTC Futsal és Footgolf Kft. kisebbségi tulajdonosa a kft.-nek adott név- és székhelyhasználati hozzájárulását nem hosszabbította meg, így a gazdasági társaság a jövőben más néven folytatja a tevékenységét” – írja a fradi.hu.

„A kft. saját döntésén múlik, hogy ezt milyen osztályban és milyen körülmények között teszi. Ennek megfelelően a jövőben a fradi.hu weboldalon már nem találkozhatunk a futsalosok eredményeivel. Megszűnik az FTC nevét viselő futsal Facebook-oldal és -weboldal is. Az FTC köszöni a klub színeiben eddig elért eredményeiket, és további sportsikereket kíván a kft.-nek és a sportolóknak” – teszi hozzá a közlemény.

Az FTC-Fischer-Klíma az előző idényben a 6. helyen zárt a 10 csapatos futsal NB I-ben, és a csapat neve hétfőn még szerepelt a Magyar Labdarúgó-szövetség adatbankjában az új idénynél: FTC–TFSE meccset rendeztek volna az 1. fordulóban, augusztus 13-án.

2021.09.26 16:34:52

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A Fradi sorozatban kilencedszer nyert odahaza a lila-fehérek ellen, pedig az Újpest emberhátrányban sem adta fel.

2021.09.26 13:02:17

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bár megszerezte a vezetést a Debrecen Kisvárdán, megtartani már nem tudta az előnyt.

2021.09.25 20:39:20

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Szinte minden az Újpest ellen szól tehát, mégsem javasoljuk, hogy mindenki feltegye a házát a Fradi győzelmére.