V. J.
S. ZS.
2023.02.04 20:10 Frissítve: 2023.02.07 12:19

DVSC: lerobbant Dzsudzsákék busza, taxikkal érkeztek meg a meccsre

Kalandosan jutott el a Mol Fehérvár elleni bajnokijára a DVSC: a Loki csapatbusza lerobbant, így az együttes tagjai végül taxikkal érkeztek meg a Mol Aréna Sóstóba.

Dzsudzsák Balázs és a DVSC utazása váratlan akadályba ütközött (Fotó: Dömötör Csaba, archív)

 

Már a mérkőzés előtti napon megérkezett a Loki Székesfehérvárra, és amikor szombat délután a hajdúsági küldöttség el akart indulni a Mol Aréna Sóstó felé, kiderült, hogy az autóbusszal valami nincs rendben. De nem ijedtek meg a debreceniek, néhány taxival percek alatt elérték a meccs helyszínét, így az összecsapás időben elkezdődött.

A debreceniek szerencsésnek érezhetik magukat, hogy nem mára hagyták az utazást a koronázóvárosba: a viharos időjárás a Dunántúl nagy részén megnehezítette a közlekedést és a vasutascsapat tagjai vélhetően azzal sem jártak volna jobban, ha vonattal utaznak: késtek a MÁV-Start járatai a Budapest–Székesfehérvár vonalon.

NB I
18. FORDULÓ
Mol Fehérvár FC–Debreceni VSC – élőben az NSO-n!
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó. V: Erdős 

2023.03.24 19:21:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Van bennem jócskán nosztalgikus szomorúság. Elvégre a Pécs, a Szeged, a Szombathely és a Győr a középmezőnyben álmodozik a szebb jövőről, ám a Nyíregyháza 16. és a Békéscsaba 17. helye a jelenlegi állás szerint csak osztályozót ér, a két kieső előtt végző három csapat ugyanis minősítőt játszik majd a nyártól 18-as mezőnyre csökkenő sorozatért.

2023.03.23 23:32:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A döntés legfontosabb üzenete valószínűleg az, hogy a Vasas vezetősége önkritikát gyakorolt. Belátta hibáit az elmúlt évek játékospolitikája, a csapat menedzselése kapcsán, elismerte, hogy az eddig meghozott intézkedések nem vezettek eredményre.

2023.03.20 21:06:37

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha túlzás is, hogy a lelkével törődni kell, az érzelmeit nem szabad félresöpörni.

2023.03.20 21:03:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vajon van-e még egy bajnokság az általunk ismert fociuniverzumban, ahol a profi osztályokban olyan vircsafttal kezdődhetnek a félidők, mint nálunk, hogy valaki a pénzéért cserébe elpöccintheti a labdát a kezdőpontról?