Csúcsra járatott Fradi; Rasovszky Kristóf a nyílt vízre lenne kíváncsi

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.30. 23:07
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Csúcsra jár a Fradi: a Kijev és a Juventus között a Fehérvár következik. Az OTP Bank Liga 9. fordulójának rangadójáról a már a Fehérvárért civilben dolgozó Juhász Roland is elmondta a megérzéseit, miközben az Újpest a koronavírus-fertőzés miatt halasztana, és az MTK válaszára vár. A hazai focihétvégéről három oldalon.
Csúcsra jár a Fradi: a Kijev és a Juventus között a Fehérvár következik.
Az OTP Bank Liga 9. fordulójának rangadójáról a már a Fehérvárért civilben dolgozó Juhász Roland is elmondta a megérzéseit, miközben az Újpest a koronavírus-fertőzés miatt halasztana, és az MTK válaszára vár. A hazai focihétvégéről három oldalon.

A világbajnok Rasovszky Kristóf kissé morcos a vereségek miatt. Nyílt vízi úszó klasszisunk idehaza többször is alulmaradt Kalmár Ákossal szemben – igaz, mindez medencében történt, éppen ezért már nagyon várja, hogy a „saját” közegében is újra megméresse magát.

És ha szombat, akkor 12 oldalon Képes Sport is a Nemzeti Sportban. A rúdugrásban vb-ezüstérmes Bagyula Istvánnal, a Budapestre tartó Paulo Dybalával, a 60 éves Diego Maradonával, a Bajnokok reggelijében főző Baji Balázzsal, a Bayern-sorozat utolsó epizódjával és a varázslatos színésznővel, Gubás Gabival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik