BVSC: a klub főszponzori szerződést kötött a Wallis-csoporttal

Vágólapra másolva!
2023.07.25. 12:34
null
Vasárnap rajtol az NB II (Fotó: bvsc.hu)
A labdarúgó NB II-be feljutó BVSC főszponzori szerződést kötött a Wallis-csoporttal. A támogatás összegéről nem nyilatkoztak a felek, ám Veres Tibor, a Wallis-csoport elnöke lapunknak megerősítette, hogy a BVSC NB II-es szereplése számára minden anyagai háttér biztosítva lett. A Wallis-csoport nemcsak főszponzorként lehet jelen, hanem főtulajdonosként is, mivel tárgyalás zajlik arról, hogy többségi tulajdonrészt szerezzen a csapatot működtető gazdasági társaságban.

 

A Nemzeti Sport információja szerint két NB I-es játékossal erősödhet a BVSC, ugyanis hamarosan bejelentik Hidi Patrik és a 36 éves, magyar állampolgársággal is rendelkező Nikola Mitrovics érkezését. Előbbi a Vasasból, utóbbi a Honvédból érkezik a Szőnyi útra.

A sajtótájékoztatón bejelentették azt is, hogy a BVSC stadionja az MLSZ jóvoltából 30-40 millió forintos ráncfelvarráson esett át, így a csapat a szövetség engedélyével valamennyi hazai mérkőzését a Szőnyi úton játszhatja és mindegyikről lesz streaming-közvetítés. A BVSC a Merkantil Bank Liga 1. fordulójában vasárnap 17.30 órától a Szombathelyi Haladást fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik